Νέα πρωτοβουλία του Δ. Τρικκαίων για επίλυση χρονίζοντων θεμάτων

13 Ιουλίου 2017 - Νέα
Print Friendly, PDF & Email

Ένα ακόμη χρονίζον ζήτημα επιδιώκει να επιλύσει ο Δήμος Τρικκαίων. Αφορά στην εκκρεμότητα με οικόπεδα στις εργατικές κατοικίες της Σωτήρας και την οποία συζήτησαν σήμερα ο Δήμαρχος Τρικκαίων και η διοικήτρια του ΟΑΕΔ κ. Μαρία Καραμεσίνη, στο Δημαρχείο Τρικκαίων.

Νέα πρωτοβουλία του Δ. Τρικκαίων για επίλυση χρονίζοντων θεμάτων

Ουσιαστικά η εκκρεμότητα κρατά περίπου 10 χρόνια και αφορά στη μη κατασκευή από τον τότε ΟΕΚ, των κτισμάτων που θα έπρεπε να είχαν ανεγερθεί στην περιοχή. Αυτό προβλεπόταν στη σχετική συμφωνία, όταν ο Δήμος Τρικκαίων δώριζε στον Οργανισμό Εργατικών Κατοικιών οικόπεδο για την ανέγερση των εργατικών κατοικιών. Στις αρχές της τρέχουσας δεκαετίας, όμως, ο ΟΕΚ καταργήθηκε και οι αρμοδιότητές του μεταφέρθηκαν στον ΟΑΕΔ, πλην των κατασκευαστικών, που δεν υφίστανται πια.
Όμως ο Δήμος Τρικκαίων επιδιώκει να επιλύσει την εκκρεμότητα προς όφελος των πολιτών. Η συζήτηση ήταν εκτενής και ασχολήθηκε με όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την εκκρεμότητα και με παρεμφερή θέματα.
Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης, ο αντιδήμαρχος . Χρ. Γούλας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Θωμάς Παπασίκας και ο νομικός, ειδικός συνεργάτης του Δήμου, κ. Νίκος Νικολάου. Επίσης, την κ. Καραμεσίνη συνόδευαν, η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Περιφερειακής Δ/νσης Θεσσαλίας του ΟΑΕΔ κ. Ολγα Τσιούρβα και το στέλεχος της Δ/νσης κ. Κέλλυ Γεροστεργίου.
Νωρίτερα ο κ. Παπαστεργίου ξενάγησε τις επισκέπτριες στον χώρο του control room του Smart Trikala.

Από το γραφείο Τύπου

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είστε πάντοντε ενημερωμένοι όσον αφορά τις εξελίξεις στον Δήμο Τρικκαίων.

Ο Δήμος Τρικκαίων σε αριθμούς

Μείνετε Συνδεδεμένοι