Συνεργασία Δ. Τρικκαίων – ΕΚΑΒ

11 Αυγούστου 2017 - Νέα
Print Friendly, PDF & Email

Η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κα Βασιλική Αυγέρη, υποδέχτηκε στο ΕΚΑΒ Λάρισας τον Δήμαρχο Τρικκαίων Κο Δημήτρη Παπαστεργίου. Σε ευχάριστο κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Τομέα του ΕΚΑΒ Τρικάλων, με κύριο στόχο να βελτιωθεί περισσότερο η παροχή των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ τόσο στην περιοχή των Τρικάλων όσο και στα […]

Συνεργασία Δ. Τρικκαίων -  ΕΚΑΒ

Η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κα Βασιλική Αυγέρη, υποδέχτηκε στο ΕΚΑΒ Λάρισας τον Δήμαρχο Τρικκαίων Κο Δημήτρη Παπαστεργίου.
Σε ευχάριστο κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Τομέα του ΕΚΑΒ Τρικάλων, με κύριο στόχο να βελτιωθεί περισσότερο η παροχή των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ τόσο στην περιοχή των Τρικάλων όσο και στα περίχωρα.
Τη βοήθεια του Δημάρχου ζήτησε η Κα Αυγέρη ώστε να παραχωρηθεί κάποιο κεντρικό κτίριο του Δήμου στο ΕΚΑΒ, ώστε να είναι αμεσότερη η επέμβαση των ασθενοφόρων στους πολίτες.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Κος Παπαστεργίου δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την προσφορά του Τομέα ΕΚΑΒ στην περιοχή του και υποσχέθηκε ότι θα στηρίξει το αίτημα ανεύρεσης στέγασης και μεταφοράς του κάνοντας κάθε προσπάθεια να βρεθεί ο καταλληλότερος χώρος, ενώ ορίστηκε η επόμενη συνάντηση να πραγματοποιηθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου.

 

Από το ΕΚΑΒ

 

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είστε πάντοντε ενημερωμένοι όσον αφορά τις εξελίξεις στον Δήμο Τρικκαίων.

Ο Δήμος Τρικκαίων σε αριθμούς

Μείνετε Συνδεδεμένοι