Πληροφορίες Προσβασιμότητας

Δήμος Τρικκαίων

Δωρεάν - και καλύτερη - στάθμευση στα Τρίκαλα

18 Νοεμβρίου 2016
Λύσεις σε θέματα στάθμευσης από τον Δήμο Τρικκαίων για την πόλη των Τρικάλων. Continue Reading Δωρεάν – και καλύτερη – στάθμευση στα Τρίκαλα

Από σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 είναι διαθέσιμο σε όλους, ο χώρος στάθμευσης δίπλα από το 5ο ΚΑΠΗ, στην περιοχή της ΔΕΗ. Πίσω από το υπάρχον σούπερ μάρκετ, σε μια πολύ μεγάλη έκταση, οι τρικαλινοί και οι επισκέπτες μπορούν να σταθμεύουν ΔΩΡΕΑΝ και ανενόχλητοι. Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού, βελτίωσης, συντήρησης του χώρου, με τα ανάλογα μηχανήματα. Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη θα τοποθετηθεί και ο φωτισμός, προκειμένου να δημιουργούνται συνθήκες ασφάλειας. Αμέσως μετά, ο Δήμος θα πραγματοποιήσει αντίστοιχες εργασίες και στον χώρο στο τέως στρατόπεδο Παπαστάθη, ώστε να είναι προσβάσιμος για τη στάθμευση των οχημάτων. ΜΕ τους δύο αυτούς χώρους, δίνεται η δυνατότητα στον καθένα να αξιοποιεί τη δωρεάν στάθμευση, λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλης.
Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να δίνει λύσεις σε θέματα καθημερινότητας και με αυτές τις δράσεις. Εξάλλου, όπως είναι ήδη γνωστό, έχει απευθύνει πρόσκληση σε ιδιώτες, για ενοικίαση οικοπέδων τους ως χώρους στάθμευσης, σε σημεία κοντά στο κέντρο των Τρικάλων.
Από το γραφείο Τύπου

parking1