Δήμος Τρικκαίων

Η νέα ταινία του Λάνθιμου στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

21:45Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος12/7/2024 - 15/7/2024

Από την Παρασκευή 12/7 έως και τη Δευτέρα 15/7 στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο, στο Μύλο Ματσόπουλου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.45 η ταινία «Ιστορίες Καλοσύνης».

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.

φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

facebook/Δήμος Τρικκαίων

Δημοτικος  Κινηματογραφος Τρικαλων

 

 

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ κωμωδία 165΄

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος

Ηθοποιοί: Έμμα Στόουν, Τζέσε Πλέμονς, Γουίλιεμ Νταφόε, Τζον Άλβιν, Χάντερ Σάφερ

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης» με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone και τους υποψήφιους για Όσκαρ Willem Dafoe και Jesse Plemons είναι ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.

Κριτική:

«Το σινεμά του Λάνθιμου είναι πλέον ένα είδος από μόνο του, και οι «Ιστορίες Καλοσύνης», good old Lanthimos στη βάση και την εκτέλεσή τους, που απηχούν το κοενικό πνεύμα στη βίαιη, τρελή, ανορθόδοξη μάχη των ηρώων με τις αντίξοες περιστάσεις, συγγενεύουν περισσότερο με το obscure περιβάλλον και τον αποστασιοποιημένο χειρισμό των «Άλπεων» και του «Ελαφιού», και σίγουρα φαίνεται η απροσδόκητη, ευφάνταστη γραφή του Ευθύμη Φιλίππου». Θ. Κουτσογιαννόπουλος-Lifo

12-15/7 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ δραματική κομεντί  165΄

16-19/7 BAD BOYS: RIDE OR DIE κωμική περιπέτεια 108΄

Από το γραφείο Τύπου