Δήμος Τρικκαίων

Έναρξη με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στο Πανελλήνιο Στίβου Κ20 στα Τρίκαλα

27 Ιουλίου 2024

Το Στάδιο Τρικάλων “Χρήστος Παπανικολάου-Σοφία Σακοράφα” φιλοξενεί ξανά μετά από πολλά χρόνια μια σημαντική διοργάνωση στίβου, αυτή του  Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών Κ20. Η διοργάνωση ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 27 Ιουλίου 2024 με τα προκριματικά αγωνίσματα, στα οποία συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 170 σωματεία της χώρας. Οι αγώνες θα κορυφωθούν το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιουλίου.

Η πρώτη μέρα του πρωταθλήματος κύλησε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, με τους συμμετέχοντες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αναμένεται πως τα απογευματινά τελικά αγωνίσματα, καθώς και αυτά της Κυριακής, θα προσφέρουν συναρπαστικές στιγμές και θα αναδείξουν σημαντικές επιδόσεις.

Από το πρωί του Σαββάτου, στο στάδιο βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξαιρετική εικόνα του Σταδίου και το επίπεδο των αγώνων (αλλά και στο βοηθητικό γήπεδο έγιναν παρεμβάσεις όπου θα διεξαχθούν αγωνίσματα ρίψεων). Παρόντες ήταν επίσης η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας, ο συντονιστής επιτροπής αγώνων δρόμου και βουνού της ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Χαχάμης, ο τεχνικός σύμβουλος κ. Θανάσης Μπουλογεώργος, όλοι όσοι βοηθούν και εργάζονται για την καλή οργάνωση των αγώνων, καθώς και οι κριτές.

Η μεγάλη συμμετοχή των περίπου 1000 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα έδειξε από τα προκριματικά πως το πρωτάθλημα θα είναι έντονα ανταγωνιστικό και γεμάτο σημαντικές επιδόσεις.

Από το γραφείο Τύπου