Δήμος Τρικκαίων

Στα Τρίκαλα στελέχη του Δ. Καβάλας για ενημέρωση σε θέματα ελεγχόμενης στάθμευσης  

10 Σεπτεμβρίου 2024

 

Τις καλές πρακτικές του Δήμου Τρικκαίων σε ζητήματα ελεγχόμενης στάθμευσης συζήτησαν στελέχη του Δήμου Καβάλας, επισκεπτόμενα την πόλη των Τρικάλων.  Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ψηφιακών Υπηρεσιών κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και η κ. Δέσποινα Σαραφείδου, με την προϊσταμένη του τμήματος Συγκοινωνιών και Κυκλοφορίας κ. Βασιλική Δαγκλή και τον προϊστάμενο Αυτοτελούς Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας Καβάλας κ. Αναστάσιο Γιαμαλίδη συναντήθηκαν με την προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Τρικκαίων κ. Ευαγγελία Κοντογιάννη και την προϊσταμένη του τμήματος Αστυνόμευσης κ. Αγλαΐα Γραββάνη.
Κύριο αντικείμενο της συνάντησης, η ενημέρωση των στελεχών του μακεδονικού Δήμου σε θέματα λειτουργίας του Συστήματος Στάθμευσης στα Τρίκαλα, σε δύο επίπεδα: σε αυτό της ηλεκτρονικής πληρωμής και σε αυτό της διαμόρφωσης συνολικά των θέσεων στάθμευσης. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν, ο  τρόπος λειτουργίας του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης, η τήρηση του ωραρίου, η διαδικασία βεβαίωσης προστίμων, οι ενστάσεις η λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος.
Επίσης, θέματα σχετικά με την κατανομή των θέσεων για πολίτες, μόνιμους κατοίκους, άτομα με αναπηρία, φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων, αλλά και τη λειτουργία του συστήματος αισθητήρων σε θέσεις ΑμεΑ.

Από το γραφείο Τύπου