Δήμος Τρικκαίων

Ο Γιώργος Καΐκης επισήμως υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων

11 Ιανουαρίου 2019

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρικκαίων, Γιώργο Καΐκη, παρουσίασε επισήμως το ΚΚΕ στη Λάρισα, την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2019. Ο νυν επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Τρικκαίων» ανακοινώθηκε ότι υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο στη Λάρισα, από την Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και οι υποψήφιοι που στηρίζει το κόμμα για την περιφέρεια Θεσσαλίας και τους άλλους Δήμους. Πρόκειται, όπως αναφέρθηκε, για «δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόρους αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, στον τομέα των επιστημών. Δραστήριους στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων ως περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι»
Ο Γιώργος Καΐκης, 56 χρονών, είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη δημόσια εκπαίδευση. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων της Λαϊκής Συσπείρωσης από το 2002 και υποψήφιος Δήμαρχος από το 2006. Υπήρξε βαλκανιονίκης στίβου στα 200 μέτρα και μέλος της εθνικής ομάδας στίβου. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας και του Τ.Γ Τρικάλων του ΚΚΕ.