Δήμος Τρικκαίων

Ομορφη καλοκαιρινή γιορτή στον Γ΄ Παιδικό Σταθμό του Δ. Τρικκαίων

26 Ιουνίου 2024

 

 

Η καλοκαιρινή γιορτή του Γ΄ παιδικού σταθμού πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024. Τα παιδιά με την ζωντάνια και τον αυθορμητισμό τους συγκίνησαν γονείς και κηδεμόνες. Οι παιδικές φωνές, τα διάπλατα χαμόγελα και τα έντονα χρώματα κυριάρχησαν στο χώρο του παιδικού σταθμού. Η γιορτή αναφερόταν στα χρώματα, που είναι βασικοί εκφραστές των συναισθημάτων μας.

Όπως τονίζεται σχετικά «Τα χρώματα διεγείρουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών. Επιδρούν θετικά στη διάθεσή τους, ενισχύουν τη μάθηση και ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητά τους. Τα παιδιά ομορφαίνουν τις ημέρες και τις γεμίζουν με χρώματα. Χρώματα με διαφορετικό νόημα και σημασία το καθένα. Όλα όμως αντανακλούν στην διάθεση και στην ψυχολογία μας.

Η υπεύθυνη και οι παιδαγωγοί, μαζί με τα παιδιά που αποφοίτησαν, εύχονται ένα όμορφο μέλλον γεμάτο από αξίες της ζωής και την αγάπη που διδάχθηκαν στα χρήσιμα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Εμείς θα παραμείνουμε πάντα πιστοί στο έργο μας για όλους. Τόσο για αυτούς που φεύγουν από το σχολείο, όσο και για αυτούς που θα συνεχίσουν.

Ευχαριστούμε την κ. Χριστίνα Καλαμπάκα μητέρα παιδιού του σταθμού που βοήθησε με την εμπειρία της στην ολοκλήρωση του όμορφου σκηνικού. Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών, την κ. Ράνια Ζαλαβρά, προϊσταμένη του τμήματος Φροντίδα Παιδικής Ηλικίας του Δήμου Τρικκαίων και τους συναδέλφους άλλων παιδικών σταθμών που παρακολούθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Καλό Καλοκαίρι!».

Από το γραφείο Τύπου