Δήμος Τρικκαίων

6ος Μύλος Ξωτικών: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!

28 Σεπτεμβρίου 2016
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στα Τρίκαλα έδωσε τη θέση της στην αναμονή για τα Ξωτικά και τους πειρατές που φέτος ετοιμάζονται να κάνουν ρεσάλτο στον Μύλο. Η γιορτή που ετοιμάστηκε από τον Δήμο Τρικκαίων και την e-trikala ΑΕ στην κεντρική πλατεία Τρικάλων, έδωσε τη δυνατότητα στους μικρούς τρικαλινούς να νιώσουν κάτι από το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της χώρας.

Την περασμένη Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, 65 – τότε – ημέρες μέχρι την έναρξη του Μύλου (στις 26 Νοεμβρίου) και η πόλη ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, να σκορπίσει χαμόγελα χαράς και να μεταφέρει το “ζεστό” πνεύμα των Χριστουγέννων.

Τον τόνο έδωσε ο… Δρ. Κινήσιους, ο οποίος προέτρεπε τους τρικαλινούς να μετάσχουν στην ποδηλασία αυτή, με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, να είναι επικεφαλής ης ομάδας που άναψε τον φωτεινό πίνακα. Μαζί του και ο πρόεδρος της e-trikala κ. Γιάννης Κωτούλας και η αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Βασιλένα Μητσιάδη, σε έναν εμφaνέστατο συμβολισμό Εξάλλου, τα Τρίκαλα της καινοτομίας, του πολιτισμού, του ποδηλάτου, είναι και πόλη της χριστουγεννιάτικης χαράς, προσκαλώντας τους φίλους των Ξωτικών στην πιο όμορφη γιορτή.

Μετά το άναμμα της επιγραφής, ακολούθησε μια ακόμη εκδήλωση από τον Δήμο Τρικκαίων. Ενα closing party στην κεντρική γέφυρα, με τους dj Engine+Ear και Giorgio Azna, νεανικούς ήχους, μουσική και κρασί.

 

Από το γραφείο Τύπου