Δήμος Τρικκαίων

Αυξάνεται το επιστημονικό προσωπικό του Δ. Τρικκαίων

23 Ιανουαρίου 2017
Αλλοι τέσσερις μηχανικοί προστέθηκαν σήμερα στο δυναμικό του Δήμου Τρικκαίων. Αυξάνεται, έτσι το επιστημονικό προσωπικό που με ειδικές γνώσεις, θα συνδράμει την προσπάθεια του Δήμου για τη βελτίωση – αναμόρφωση της περιοχής.

Οι τέσσερις μηχανικοί ορκίστηκαν τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 από τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίους, αφού τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, τόνισε την ανάγκη ύπαρξης νέων ιδεών από νέους ανθρώπους συνολικότερα για τον Δήμο.
Σήμερα ορκίστηκαν οι κ.κ. Μεταξία Νικολαρέα, Ευαγγελία Τριζώνη, Χρήστος Κόνιαρης και Κώστας Ντίνος. Με τις ειδικότητες των τοπογράφων, χωροτακτών, αρχιτεκτόνισσας, τοποθετήθηκαν ήδη στις αρμόδιες υπηρεσίες και από την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 θα βρίσκονται στη θέση τους.
Ο Δήμος έχει ήδη ενισχυθεί από μια αρχιτεκτόνισσα και αναμένει μία ακόμη συγκοινωνιολόγο. Και οι επτά μηχανικοί προέρχονται από διαγωνισμό ΑΣΕΠ του 2009, στον οποίον επέτυχαν, αλλά η απαγόρευση προσλήψεων λόγω μνημονικών υποχρεώσεων, απαγόρευσε και την πρόσληψή τους στον Δήμο.
Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ορκίστηκαν και εντάχθηκαν ως μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου δύο χειριστές μηχανημάτων, από διαφορετική προκήρυξη. Ενισχύθηκε, έτσι, και το προσωπικό σε κρίσιμες θέσεις, απαραίτητες για αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων.

 

Από το γραφείο Τύπου