Δήμος Τρικκαίων

Αγάπη και χαρά στα μέλη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δ. Τρικκαίων

22 Δεκεμβρίου 2016
Η Α΄ Βάρδια (πρωινή) του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») του Τμήματος Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στα μέλη του να ζήσουν το μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων, οργάνωσε διάφορες εορταστικές δράσεις που ήταν οι εξής:

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02/12/2016

Με αφορμή την Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες το προσωπικό και τα μέλη του κέντρου  συμμετείχαν στον Εκκλησιασμό και στην εκδήλωση που  πραγματοποίησαν οι σύλλογοι ΑμεΑ «ΕΛΠΙΔΑ», «ΑΡΩΓΗ» και «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ».

 

ΤΡΙΤΗ 06/12/2016

Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου & χώρου.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/12/2016

Επίσκεψη στο «ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ»

 

ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 14/12/2016 & 15/12/2016

Το Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» παρασκευάζει χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα μαζί με τα μέλη του κέντρου.

 

ΠΕΜΠΤΗ 22/12/2016

       Οι δράσεις της πρωινής βάρδιας του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» συνεχίστηκαν με τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του την Πέμπτη 22-12-2016 και ώρα 10:30΄ π.μ στο χώρο του κέντρου παρουσία των Γονέων.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά  χαιρετισμό από την υπεύθυνη του κέντρου κ. Ανθή Ίτσιου. Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν και οι παραβρισκόμενοι που ήταν:

ο  Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Μέριμνας και Εμπορίου κ.Χρήστος Αναστασίου, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων & Υπηρεσιών κ.Δήμα Ντίνα καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» κ.Σωτήριος Τσιρογιάννης

Αμέσως μετά  τα παιδιά μαζί με την βοήθεια του προσωπικού παρουσίασαν ένα Χριστουγεννιάτικο Μουσικοχορευτικό  ταξίδι σε χώρες της Ευρώπης. Το σκετς πλαισιώθηκε από ένα όμορφο και Χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Τα άτομα με αναπηρίες –«ηθοποιοί»- έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκαλώντας έτσι συγκίνηση σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η γιορτή έκλεισε με ευχές για καλές γιορτές και  ένα ευτυχισμένο 2017.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12/2016

 Οι δράσεις έκλεισαν με τον εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό του «Αγίου Κων/νου και Ελένης»

 

Ευχόμαστε σε όλους

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2017