Δήμος Τρικκαίων

Αγρελιά, όπως... περιφέρεια του Δήμου Τρικκαίων

30 Μαΐου 2016
Εργα ουσίας για την Αγριελιά, το χωριό – σύμβολο της περιφέρειας του Δήμου, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου βρέθηκε την Κυριακή στο πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου, προκειμένου να διαπιστώσει την ολοκλήρωση της λιμνοδεξαμενής στη θέση «Ζαγορίτη».

Ενός έργου που δίνει τεράστια ώθηση και λύσεις σε πολλά προβλήματα στην κτηνοτροφία στο χωριό, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Το έργο είχε ξεκινήσει να κατασκευάζεται πριν από 4 χρόνια και κόστισε 432.186,51 ευρώ, με στόχο ακριβώς τη βελτίωση των υποδομών για την κτηνοτροφία.
Ο κ. Παπαστεργίου σημείωσε επίσης ότι δόθηκε έμφαση στις υποδομές για τους κατοίκους, καθώς το 2015 δόθηκαν 80.000 ευρώ για την ηλεκτροδότηση της γεώτρησης, προκειμένου να υπάρχει συνεχής παροχή πόσιμου νερού στους κατοίκους. Η επίσκεψη του Δημάρχου και τεσσάρων αντιδημάρχων (Χρήστου Αναστασίου, Χρυσάνθης Γάλλου – Δαλκαφούκη, Ηλία Παπανικολάου, Χρήστου Γούλα) έδωσε την ευκαιρία και για συνομιλίες για ειδικότερα θέματα. Παρόντος και του εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας κ. Κ. Πέτσα, συζητήθηκαν επίσης θέματα καθημερινότητας με τους κατοίκους του χωριού, όπως τα συνεχιζόμενα έργα οδοποιίας που ήδη εκτελούνται.

 

Από το γραφείο Τύπου