Δήμος Τρικκαίων

Αιτήσεις για τις δωρεάν θέσεις στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων

22 Ιουλίου 2021

 

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους γονείς – κηδεμόνες ότι ξεκίνησαν οι αιτήσεις μέσω του ΕΣΠΑ για τη ΔΩΡΕΑΝ τοποθέτηση παιδιών στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Οι αιτήσεις των ωφελούμενων μητέρων υλοποιούνται μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2021-2022.

Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό το ΚΔΑΠ λειτουργεί σε δύο βάρδιες και προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων και στήριξης σε συμπολίτες με αναπηρία. Οι καθημερινές δράσεις, η εμπειρία και η γνώση του προσωπικού σε εξειδικευμένα ζητήματα, η συνεχής δημιουργική απασχόληση με πλήθος προγραμμάτων, δημιουργούν εξαιρετικές συνθήκες για τους/τις φιλοξενούμενους/ες

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά, στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr).

  1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μητέρες εργαζόμενες (μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες) και άνεργες.
  2. Η υποβολή της αίτησης πραγματοποιείται με τους κωδικούς taxis.
  3. Απαραίτητα πρέπει να έχει υποβληθεί η φορολογική δήλωση.

Το προσωπικό του Δήμου Τρικκαίων είναι διαθέσιμο να ενημερώσει τους/τις ενδιαφερόμενους/ες , για το πώς θα γίνουν τα νέα μέλη της οικογένειας των ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων.
Επίσης προσφέρονται βοήθεια και απαντήσεις σε ερωτήσεις για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται, ώστε να εξασφαλιστεί ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή του παιδιού για ένα χρόνο στα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις δίνονται στον τηλεφωνικό αριθμό 2431075110.

Από το γραφείο Τύπου