Δήμος Τρικκαίων

 Ακόμη ένας δωρεάν χώρος στάθμευσης στα Τρίκαλα

27 Δεκεμβρίου 2022

Ακόμη έναν δωρεάν δημοτικό χώρο στάθμευσης παρέχει ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για τον χώρο στη γωνία των οδών Αβέρωφ και Ζάππα, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, το οποίο θα επιβαρύνεται ακόμη λιγότερο.
Ο χώρος διαθέτει 35 θέσεις για τους πολίτες σε έκταση 800 τ.μ. και λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Μισθώθηκε, δε, από την «Αστική Ανάπτυξη» ΑΕ, τη δημοτική εταιρεία, για 3 χρόνια, με δυνατότητα ανανέωσης.
Όπως τονίζει ο πρόεδρος της «Αστική Ανάπτυξη» Γιώργος Ζιώγας, «διευκολύνουμε τους πολίτες με όλες τις δωρεάν παροχές, κοντά στο κέντρο, δίνοντας λύσεις για τη στάθμευση».
Ο χώρος έχει χωριστές είσοδο (από την οδό Ζάππα) και έξοδο (από την οδό Αβέρωφ), φωτίζεται, έχει φροντιστεί για την ομαλότητά του, σημάνθηκε. Θα δέχεται οχήματα για 7 ημέρες μέγιστο χρόνο στάθμευσης, πλην των βαρέων οχημάτων, για τα οποία δεν επιτρέπεται η στάθμευση.
Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αποδοθεί στους πολίτες οι δωρεάν χώροι στάθμευσης στο Ε΄ ΚΑΠΗ (έναντι ΔΕΗ) και στην οδό Θεμιστοκλέους, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες για δωρεάν στάθμευση.

Από το γραφείο Τύπου

Θανάσης Μιχαλάκης