Δήμος Τρικκαίων

Αλλα δύο έργα για εκπαίδευση και αθλητισμό στα Τρίκαλα

30 Μαρτίου 2017
Συνεχίζει τα έργα στην Εκπαίδευση και τον Αθλητισμό ο Δήμος Τρικκαίων. Από ίδιους πόρους, δίνονται 90.000 ευρώ για δύο έργα, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων και στη Σωτήρα.

Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, για την τρίτη τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, άμεσα υλοποιούνται τα δύο έργα.
Συγκεκριμένα:
– Με 50.000 ευρώ υλοποιείται η προηγούμενη απόφαση που ικανοποιεί το πάγιο αίτημα για τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων «Δωρόθεος Σχολάριος». Πρόκειται για την επέκταση της αυλής και από την πλευρά της διασταύρωσης των οδών Νταή και Δερβενακίων. Αφού γίνουν οι απαραίτητες εργασίες περίφραξης του χώρου, θα ακολουθήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης της αυλής, αυξάνοντας, πλέον, κατά πολύ, τον ελεύθερο χώρο για τους μαθητές και τις μαθήτριες.
– Με 40.000 ευρώ αποκτά αθλητικές εγκαταστάσεις η Σωτήρα και οι εργατικές κατοικίες. Ο Δήμος Τρικκαίων κατασκευάζει γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, στον χώρο πίσω από το υπάρχον γήπεδο ποδοσφαίρου. Με δεδομένη και την ύπαρξη του Δημοτικού Σχολείου, καθώς και την εγκατάσταση των ενοίκων στις εργατικές κατοικίες, ήταν ανάγκη, ολόκληρος ο συνοικισμός να αποκτήσει ολοκληρωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις. Ετσι, δίνεται και με ένα ακόμη έργο, έμφαση στη βελτίωση των υποδομών στους συνοικισμούς των Τρικάλων.

 

Από το γραφείο Τύπου