Δήμος Τρικκαίων

Ανοίγουν ξανά οι λαϊκές αγορές στον Δήμο Τρικκαίων

24 Απριλίου 2020

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 25 Απριλίου 2020 επαναλειτουργούν οι λαϊκές αγορές και στην περιοχή ευθύνης του, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Η λειτουργία των αγορών θα γίνεται με την τήρηση όλων των προβλεπομένων, σε σχέση με τις αποστάσεις, τον αριθμό των παραγωγών, τα μέτρα προστασίας, ενώ θα πραγματοποιούνται κανονικά και οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων αυτών.
Ο Δήμος Τρικκαίων ΣΥΣΤΗΝΕΙ σε πωλητές και πολίτες να επιμένουν στην τήρηση των μέτρων, αποφεύγοντας τον συνωστισμό, για να συνεχιστούν οι εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα της πρόληψης και της αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.
Ο Δήμος Τρικκαίων, όπως είχε κάνει και πριν την απαγόρευση λειτουργίας των λαϊκών αγορών, δημοσιοποιεί καθημερινώς στην ιστοσελίδα του, trikalacity.gr σε ειδική «στήλη» ή απ’ ευθείας στον σύνδεσμο ΕΔΩ τα ονόματα των παραγωγών που θα πωλούν στις λαϊκές αγορές. Το Σάββατο 25 Απριλίου 2020 θα λειτουργήσουν κανονικά η αγορά στο κέντρο της πόλης και η αγορά στην περιοχή ΟΣΕ.
#ΜένουμεΣπίτι και συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας μας.

Από το γραφείο Τύπου