Δήμος Τρικκαίων

Από τις σελίδες των εφημερίδων

20 Αυγούστου 2018

Τρικαλινή έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο του φίλου της

Γιατί ήθελε να διακόψει σχέσεις

 

Μπουκάλι με βιτριόλι άδειασε στο πρόσωπο του φίλου, της μια Τρικαλινή, γιατί ήθελε να διακόψει τις σχέσεις τους. Συνέβη περί ώρα 6ην μ.μ. στην οδό Βασιλέως Κων)νου (Στρ. Σαράφη) κοντά στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Δράστις η Γ.Α.Κ., οικοκυρά, ετών 25 κάτοικος του συνοικισμού Σεισμοπλήκτων Τρικάλων, και παθών ο Σ.Ε.Κ. ετών 27 άγαμος ναυτικός, κάτοικος Τρικάλων, μετά του οποίου συνδέονταν ερωτικά.

Οι δύο νέοι συναντήθηκαν κατόπιν προσυνεννοήσεως για να «ανταλλάξουν τα δώρα που έδωσαν και πήραν όταν ο δεσμός τους δεν είχε γνωρίσει σύννεφα.

Τι ειπώθηκε στην συνάντηση δεν έγινε γνωστό, πάντως η Γ. σε μια στιγμή άδειασε στο πρόσωπο του Κ. το μπουκάλι με το βιτριόλι πού επιμελώς είχε κρύψει μέσα σε ένα μικρό δέμα. Η δράστις συνελήφθη και κρατείται.

Ο παθών διακομίστηκε και νοσηλεύτηκε στην κλινική Παπανικολάου ευρίσκεται δε εκτός κινδύνου. Πάντως από το βιτριόλι φαίνεται ότι υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη το δεξιό του μάτι, ενώ υπέστη εγκαύματα σε ολόκληρο σχεδόν το πρόσωπό του.

Στον Εισαγγελέα

Την επομένη ημέρα η δράστις προσήχθη στον Εισαγγελέα ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση στον ανακριτή μετά τον χαρακτηρισμό της πράξεως ως βαρείες σωματικές βλάβες. Η δράστις ζήτησε και έλαβε 48ωρο άδεια για να απολογηθεί.

Εν τω μεταξύ ότι ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη και κατά του θύματος Σ.Κ., για υπεξαίρεση κλπ αδικήματα γιατί κατά το χρόνο του ανεπίσημου αρραβώνα αυτός είχε λάβει από την δράστιδα 50.000 δραχμές για προίκα.

Εν τω μεταξύ βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση του θύματος, που νοσηλεύεται στην κλινική Παπανικολάου με εγκαύματα στο πρόσωπο από το βιτριόλι της Γ.Α.Κ.. Τελικά φαίνεται πώς θα σωθεί το δεξιό μάτι, που δέχτηκε βιτριόλι και κιντύνευσε από έγκαυμα.

Αφέθη ελεύθερη η βιτριολίστρια

Προσήλθε τελικά και απολογήθηκε, ενώπιον του Ανακριτού, η βιτριολίστρια όπου μετά το πέρας της ανακρίσεως ομοφωνία Ανακριτού και Εισαγγελέως η βιτριολίστρια αφέθη προσωρινώς ελεύθερη.

Εν τω μεταξύ ως πληροφορούμεθα η Γ.Κ. κατέθεσε στον Εισαγγελέα. δύο μηνύσεις- κατά του Σ.Κ.. Στη μία αναφέρει ότι της πήρε ποσό 100.000 δραχμών, ενώ στην άλλη αναφέρεται στις ερωτικές σχέσεις τους από του Νοεμβρίου, 1975, οπότε όπως ισχυρίζεται ούτος την ζήτησε σε γάμο επίσημα από τον πατέρα της.

 

 


ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙΣΑ ΕΠΕΤΕΘΗ ΚΑΤΑ ΖΕΥΓΟΥΣ ΜΕΜΝΗΣΤΕΥΜΕΝΩΝ

Χωρίς όμως συνέπειες

 

Αναστατώθηκε για λίγο χθες γύρω στις 11.30 π.μ. Η οδός 25ης Μαρτίου. Αιτία η έντονη διαμαρτυρία μιας κοπέλας —κατά πληροφορίας απ’ το Ελληνόκαστρο— κατά νεαρού μετά του οποίου διατηρούσε αισθηματικές σχέσεις, αλλά ξαφνικά την εγκατέλειψε για να αρραβωνιαστεί άλλη κοπέλα από τον Παλαιόπυργο.

Το ζεύγος των μνηστευμένων είχε μεταβεί στο χρυσοχοείο του Κων. Ψυρρίδη, για τις βέρες των αρραβώνων, έξω δε από αυτό είχε στήσει καρτέρι η εγκαταλειφθείσα για να επιχειρήσει… έφοδο κατά την έξοδο του ζεύγους, όπως και έγινε.

Το διάβημά της όμως τελικά δεν είχε συνέπειες, ούτε συνέχεια αφού το ζευγάρι μπήκε σε ταξί και εξαφανίστηκε, αυτή δε έμεινε εκεί για να δίνει εξηγήσεις στους περίεργους που κατέκλυσαν το δρόμο. Αυτά συμβαίνουν όταν το κάστρο της γυναικείας αγάπης συγκρούεται με τον πύργο της ανδρικής απιστίας…

 

Για την αντιγραφή: Σ. Α. ΜΠΑΚΟΒΑΣΙΛΗΣ