Δήμος Τρικκαίων

Από το Ηράκλειο Αττικής στα Τρίκαλα με αγάπη και αλληλεγγύη

16 Σεπτεμβρίου 2023

Ένα ολόκληρο φορτηγό, με τον Δήμαρχο επικεφαλής, ξεφορτώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου  16 Σεπτεμβρίου 2023 στις αποθήκες του Δήμου Τρικκαίων. Ο Δήμαρχος Ηράκλειο Αττικής Νίκος Μπάμπαλος κόμισε ο ίδιος στα Τρίκαλα τη βοήθεια και την αγάπη που προσέφεραν ευγενικά, με περίσσεια φροντίδα, οι κάτοικοι του Δήμου της Αττικής, που από την πρώτη στιγμή προσέτρεξαν στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής.
Είδη πρώτης ανάγκης, είδη που σε συνεννόηση με τον Δήμο Τρικκαίων κατέφτασαν και ήδη διαμοιράζονται σε όσες και όσους έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες μετά τη θεομηνία που έπληξε και τον θεσσαλικό Δήμο.
Ο ίδιος ο κ. Μπάμπαλος ήταν φειδωλός, επισημαίνοντας τη σημασία αυτής της προσφοράς των πολιτών και συνολικά του Δήμου. Ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Παναγιώτης Ντιντής, αρμόδιος για τις προσφορές από όλη τη χώρα, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά (συνόδευε την Υπουργό Σοφία Ζαχαράκη την ίδια ώρα στην επίσκεψή της στα Τρίκαλα), ανταπάντησε με μια λέξη: Ευχαριστούμε!
Και συνέχισε: «Ευχαριστούμε κάθε έναν και κάθε μία από το Ηράκλειο Αττικής που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κυρίου Δημάρχου. Ευχαριστούμε τον ίδιο τον Δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο, τα στελέχη της δημοτικής αρχής, που αμέσως φρόντισαν να στηρίξουν τους πολίτες του Δήμου μας. Τέτοιες πράξεις έμπρακτης αλληλεγγύης, όταν υπάρχει τόση ανάγκη, ελαφραίνουν όσους δυσκολεύονται και μας κάνουν να είμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον».

Από το γραφείο Τύπου