Δήμος Τρικκαίων

Αρχίζει προβολές ο δημοτικός κινηματογράφος Τρικάλων

2 Οκτωβρίου 2018
Κωμωδίες οι τρεις πρώτες ταινίες

 

 

Με επιλεγμένες ταινίες και έμφαση στην τέχνη του κινηματογράφου, ανοίγει την αυλαία των χειμερινών προβολών ο Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων. Με ειδικές προβολές για τα παιδιά, πραγματοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, ο Δημοτικός Κινηματογράφος είναι ένας από τους βασικούς πυρήνες του Πολυχώρου Τέχνης και Πολιτισμού του Μύλου Ματσόπουλου.

Η έναρξη λειτουργίας του  Χειμερινού Κινηματογράφου θα γίνει την Πέμπτη 4/10 στην αίθουσα προβολών στο Μύλο Ματσόπουλο.

Ώρες προβολών: καθημερινά 20.00 και 22.15  (εκτός Δευτέρας)

Γενική είσοδος 5  €, φοιτητικά –μαθητικά 4 €

Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20090 http://cine-mylos.blogspot.com

facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων

Οι ταινίες είναι Α΄ προβολής  της τρέχουσας παραγωγής με έμφαση στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο.

Για την φετινή περίοδο η έναρξη γίνεται με τρείς υπέροχες κωμωδίες!

Α. 4/10: Κυρία από τύχη. Σάτιρα- Κωμωδία 90΄

Μια ανορθόδοξη μοντέρνα Σταχτοπούτα… μια ρομαντική κομεντί-μελέτη χαρακτήρων…με μεγάλα κέφια, καλούς διαλόγους και μια γλυκόπικρη πλοκή και με εκρηκτικό πρωταγωνιστικό τρίο τους Χάρβεϊ Καϊτέλ, Τόνι Κολέτ και την πάντα «κυρία» Ρόσι Ντε Πάλμα

Όταν ένα ευκατάστατο ζευγάρι διοργανώνει πολυτελές δείπνο στην έπαυλή του, συνειδητοποιεί την τελευταία στιγμή πως οι παρευρισκόμενοι θα είναι 13, και πιέζει την οικιακή βοηθό να μεταμφιεστεί σε καλεσμένη αριστοκράτισσα ώστε να καλυφθεί το κενό. Ένας από τους καλεσμένους όμως θα την ερωτευτεί και τότε ένα απρόσμενο ειδύλλιο θα γεννηθεί.

 

 

 

 

 

 

Β. 11/10: Καρδιοκατακτητής. Κομεντί εποχής -Κωμωδία 90΄

Πλούσια, θεαματική κωμωδία και σάτιρα εποχής, με πολύ καλές ερμηνείες από ένα ταιριαστό ζευγάρι

Στην Γαλλία, 1809 ο γοητευτικός λοχαγός Νεβίλ ετοιμάζεται να παντρευτεί την αφελή Πολίν, όμως ξεσπάει πόλεμος κι αναγκάζεται να φύγει για το μέτωπο. Όταν η Πολίν δεν λαμβάνει νέα του για μήνες, πέφτει σε βαριά μελαγχολία. Για να της φτιάξει το κέφι η αδελφή της, Ελίζαμπεθ γράφει ψεύτικες και φαντασμαγορικές επιστολές εκ μέρους του Νεβίλ, πιστεύοντας ότι ο εξαφανισμένος αρραβωνιαστικός δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ. Όταν ο Νεβίλ τελικά επιστρέφει αναπάντεχα, τον καλωσορίζουν με δόξες και τιμές, αφού κανείς δεν ξέρει ότι στην πραγματικότητα είναι ένας λιποτάκτης και δειλός καιροσκόπος. Η Ελίζαμπεθ, όμως, που ξέρει τηναλήθεια, αποφασίζει να τον εκθέσει.

 

 

 

 

Γ. 18/10: Η Οικουγένεια. Κωμωδία 117΄

Μια ανάλαφρη γαλλική κωμωδία με χιούμορ και ένα πετυχημένου timing του ηθοποιού και σκηνοθέτη

Ένας καταξιωμένος και διάσημος σχεδιαστής επίπλων πλασάρεται ως ορφανός γιατί ντρέπεται για την ταπεινή του καταγωγή, μέχρι που εμφανίζεται η οικογένειά του και η πραγματική του ταυτότητα αποκαλύπτεται.

 

Από το γραφείο Τύπου