Δήμος Τρικκαίων

Αριστες εντυπώσεις από το Χορευτικό Συγκρότημα του Δήμου Τρικκαίων στο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο

14 Δεκεμβρίου 2022

 

Τις χορευτικές ικανότητες, που άφησαν άριστες εντυπώσεις, επέδειξαν στους/στις σύνεδρους του 22ου Πανελλήνιου Νοσηλευτικού Συνεδρίου τα μέλη του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος του Δήμου Τρικκαίων. Μετά από πρόσκληση της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμπάκα, το Συγκρότημα μετείχε στην τελετή έναρξης και στη δεξίωση του 22ου Πανελλήνιου Νοσηλευτικού Συνεδρίου.

Στην τελετή έναρξης  (στο ξενοδοχείο DIVANI METEORA HOTEL) ένα τμήμα γυναικών του ΔΧΣ παρουσίασε τον πιο χαρακτηριστικό χορό της περιοχής μας, την Καραγκούνα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των συνέδρων. Στη διάρκεια της δεξίωσης (στο Royal Palace) μεικτό τμήμα του ΔΧΣ παρουσίασε χορούς του τόπου μας με τη συνοδεία πολυμελούς παραδοσιακής ορχήστρας των Άρη Ντίνα – Χρήστου Κιτσόπουλου  και εντυπωσίασε τους παραβρισκόμενους.

Υπεύθυνος του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος είναι ο κ. Σταύρος Σούλιος.

Ευχαριστίες στον αναπληρωτή προϊστάμενο υποδιεύθυνσης του 3ου νοσηλευτικού τομέα κ. Διονύση Αλιάγα για την συνεργασία.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., κάθε χρόνο διοργανώνει το ετήσιο πανελλήνιο επιστημονικό και επαγγελματικό συνέδριο της, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε υβριδικά και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης της πανδημίας COVID – 19, στην Καλαμπάκα. Στο συνέδριο συμμετείχαν περίπου 2.000 Νοσηλευτές, επαγγελματίες υγείας και φοιτητές πανελλαδικά, με φυσική ή διαδικτυακή παρουσία.

Από το γραφείο Τύπου

mde

dav

sdr