Δήμος Τρικκαίων

Ασφαλτικά έργα σε γειτονιές των Τρικάλων

11 Ιουλίου 2016
Συνεχίζονται και επεκτείνονται σε άλλες περιοχές των Τρικάλων, οι ασφαλτοστρώσεις που ξεκίνησαν σε σημεία της πόλης. Ο Δήμος Τρικκαίων με ίδιους πόρους, ως συνέπεια της συνετής οικονομικής διαχείρισης, ξεκίνησε ένα πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης δρόμων

σε διάφορες περιοχές της πόλης. Επομένως, τα χρήματα επιστρέφουν στον πολίτη με έργα που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητάς του.  Σε πρώτη φάση, γίνονται εργασίες στην πολεοδομική ενότητα δεξιά της οδού Καλαμπάκας. Εκεί, εφαρμόζοντας το σχέδιο πόλης, έγινε ασφαλτόστρωση οδών, διάνοιξη οδών, κατασκευή κρασπεδορείθρων, κατασκευή υπόβασης. Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει όλες αυτές οι παρεμβάσεις – αναλόγως των αναγκών – στις οδούς Θεοφάνους, Λασκαράτου, Καβάφη, δίπλα από το 30ο Δημοτικό Σχολείο, Βικέλα, Αντωνιάδου, Δαμασκηνού, Ανθεμίου, Κλημέντος, Λαέρτη, Κορδάτου, Μέναιχμου, Μενελάου, Βαρβιτσιώτη, Μανδροκλή, Λεωχάρη κ.α.
Αυτές οι εργασίες συνεχίζονται με συγκεκριμένο προγραμματισμό. Εντός των ημερών, θα γίνει δημοπράτηση των επόμενων έργων ασφαλτόστρωσης, συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ. Τα μισά από τα χρήματα αυτά, (300.000 ευρώ) αφορούν σε έργα που θα ολοκληρωθούν τους επόμενους 6 μήνες τους 2016. Ετσι, αναμένεται να επιλυθεί ένα πρόβλημα που υπάρχει σε περιοχές στις παρυφές της πόλης, οι κάτοικοι των οποίων ακόμη ζουν χωρίς άσφαλτο.

 

Από το γραφείο Τύπου