Δήμος Τρικκαίων

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Τρικκαίων

6980547899, 24310 26880

Ο Δήμος Τρικκαίων ίδρυσε το Απρίλιο του 2012 το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν λόγω της οικονομικής κρίσης, έκτακτες και άμεσες ανάγκες επιβίωσης.

1

Ξεκινήσαμε εξυπηρετώντας ογδόντα οικογένειες, που αριθμούν 280 άτομα, οι οποίες επιλέχθηκαν μετά από αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε από κοινωνικούς επιστήμονες με αυστηρά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια.

Στόχος μας ήταν η παροχή ειδών πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας που δεν διαθέτουν αγοραστική δύναμη και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Το κοινωνικό παντοπωλείο στηρίζει την λειτουργία του σε εθελοντικές προσφορές που πραγματοποιούνται από μη κυβερνητικές οργανώσεις, τοπικές βιομηχανίες, επιχειρήσεις και καταστήματα, από φιλανθρωπικά σωματεία και φορείς του Δήμου μας, από απλούς αλλά ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, με κοινό στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Οι προσφορές περιλαμβάνουν: τρόφιμα, υποδήματα, ρούχα και παιδικά παιχνίδια. Τα είδη ρουχισμού, υποδήματα και παιχνίδια είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα, σε πολύ καλή κατάσταση.

Στοχεύοντας στην συνέχιση αυτής της προσπάθειας στήριξης όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη καλούμε τους συμπολίτες μας, που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν να απευθύνονται, στον υπεύθυνο του κοινωνικού παντοπωλείου, κ. Παναγιώτη Μαραγκό στο τηλ.: 6980547899 (συσκευή whats up) και στο σταθερό 24310-26880, καθημερινά τις εργάσιμες μέρες και ώρες (8:00 πμ. – 3:00 μμ.)

Ας γίνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων σημείο αναφοράς της ευαισθησίας, της ανθρωπιάς και της αγάπης σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάμε σαν χώρα.

Ενημερωθείτε εδώ για τα Νέα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων