Δήμος Τρικκαίων

Χαρά και συγκίνηση στην εξαιρετική χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δ. Τρικκαίων

16 Δεκεμβρίου 2022

Δε χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγραφεί η μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ». Η χαρά που έδωσε η ίδια η γιορτή στους/στις φιλοξενούμενους/ες του ΚΔΑΠ και τα μέλη των οικογενειών τους, είναι η καλύτερη απόδειξη της αγάπης, με την οποία το προσωπικό στηρίζει κάθε μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας του ΚΔΑΠ.
Το απόγευμα της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου 2022 στον Δημοτικό Κινηματογράφο, η χριστουγεννιάτικη γιορτή με τα σκετς και τα κάλαντα, με όλο το κλίμα που επικράτησε στη βάση των εμπνεύσεων του προσωπικού, έδειξαν σε όλους/ες τη φροντίδα και τη στοργή με την οποία περιβάλλονται τα μέλη του ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων. Ενός ΚΔΑΠ που με τις δύο του βάρδιες αγκαλιάζει όσους/ες έχουν ανάγκη αυτής της φροντίδας. Τo τόνισε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς στον σύντομο χαιρετισμό του, τονίζοντας τη στήριξη της δημοτικής αρχής.
Παρέστησαν επίσης, η τ. αντιδήμαρχος Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο Τρικκαίων Γιώργος Καΐκης, η πρ. αντιδήμαρχος Ντίνας Δήμα και τα μέλη των οικογενειών των φιλοξενούμενων.

Από το γραφείο Τύπου

Θανάσης Μιχαλάκης