Δήμος Τρικκαίων

Χωρίς σταματημό οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις το ΚΔΑΠ «Ομόνοια» του Δήμου Τρικκαίων

21 Δεκεμβρίου 2022

Θέατρο, χορός, μουσική, παιδικά εργαστήρια, παρέλαση, πολλοί καλεσμένοι και πολλές εκδηλώσεις απόλαυσαν και αυτά τα Χριστούγεννα τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ. Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιούνται και φέτος οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις εκτός και εκτός χώρου του ΚΔΑΠ, που συνδυάζουν τη χαρά της δημιουργίας, την παράδοση και την ψυχαγωγία.
Φέτος, το 2022, το προσωπικό του ΚΔΑΠ ετοίμασε ένα πρόγραμμα πολλαπλών δραστηριοτήτων με παραμυθένιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά δημιουργώντας, μαθαίνοντας και διασκεδάζοντας παρέα.
Την πρώτη βδομάδα ήταν καλεσμένοι οι «ήρωες τις ανακύκλωσης» από τον Μύλο των Ξωτικών, η κ. Αναστασια Καραφύλλα για την αφήγηση παραμυθιού και κατασκευή κούκλας, η κ. Κωνσταντίνα Μπόμποκα, ξυλογλύπτης, για την κατασκευή ξύλινων στολιδιών.

Το ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ φοράει τα γιορτινά του και προσκαλεί τα παιδιά στις χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις! Το πρόγραμμα συνεχίζεται με πολλές δράσεις, ένα μεγάλο κυνήγι θησαυρού, χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις, κατασκευές , θεατρικά δρώμενα, μουσική και πολύ παιχνίδι.

Από το γραφείο Τύπου