Πληροφορίες Προσβασιμότητας

Δήμος Τρικκαίων

Χορός, κλαρίνα, λαϊκά, ρεμπέτικα... στο Τρικαλινό Παζάρι 2016!

7 Σεπτεμβρίου 2016
Πανηγύρια στο Τρικαλινό Παζάρι! Με κλαρίνο παραδοσιακό, άλλες δύο συναυλίες και 9 χορευτικά συγκροτήματα, ο Δήμος Τρικκαίων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει εκδηλώσεις στο πιο διάσημο παζάρι της χώρας. Continue Reading Χορός, κλαρίνα, λαϊκά, ρεμπέτικα… στο Τρικαλινό Παζάρι 2016!

Το τραγουδισμένο Τρικαλινό Παζάρι για το 2016 επιφυλάσσει – εκτός από την πολύ μεγάλη εμπορική κίνηση -, διασκέδαση, χορό και τραγούδι!
Με έναρξη την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, πρώτη ημέρα λειτουργίας του παζαριού, ο Νίκος Τζουκόπουλος με το κλαρίνο του και την ορχήστρα που τον συνοδεύει, θα εισαγάγουν τους χιλιάδες τρικαλινούς και επισκέπτες στο πνεύμα του πανηγυριού: της όσμωσης εμπορίου και διασκέδασης.
Ο Δήμος Τρικκαίων, μετά το επιτυχημένο πρώτο τεστ πέρυσι, συνεχίζει να προσφέρει συναυλία με λαϊκά και ρεμπέτικα, καθώς και ένα όμορφο θέαμα με 9 χορευτικά συγκροτήματα του Δήμου μας. Κάθε βράδυ, ο χώρος του πανηγυριού εμπεριέχει και τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία, την επαφή με την παράδοση του τόπου μας. Ακριβώς αυτή την παράδοση που συνεχίζει να λειτουργεί το Τρικαλινό Παζάρι για τουλάχιστον 4 αιώνες, στην ίδια περιοχή και με τα ίδια δεδομένα.
Το ακριβές πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Από το γραφείο Τύπου