Δήμος Τρικκαίων

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΗΦΗ Δήμου Τρικκαίων

22 Δεκεμβρίου 2017
Με μια "ζεστή" ατμόσφαιρα

Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, διοργανώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του Δήμου Τρικκαίων, στις εγκαταστάσεις του κέντρου στον Άγιο Οικουμένιο.

Οι ηλικιωμένοι πέρασαν όμορφες και ευχάριστες στιγμές, αφού τους επισκέφθηκαν οι μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ’ του γειτονικού 24ου Δημοτικού Σχολείου, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους, οι οποίοι τους είπαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.

Εκεί βρέθηκαν και τα «ξωτικά» του χιονιού από τον «Μύλο των Ξωτικών», που χάρισαν στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, μια όμορφη και δροσερή νότα με τις όμορφες στολές, τις κινήσεις και τα χορευτικά τους.

Και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει από το χορευτικό μέρος της γιορτής, το χορευτικό του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων, μαζί με την δραστήρια Πρόεδρο του Έλλη Τσιρογιάννη και τον έμπειρο χοροδιδάσκαλο Παναγιώτη Μάνο, που χόρεψε παραδοσιακούς δημοτικούς χορούς, δίνοντας το παρόν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Εκ μέρους του Δήμου Τρικκαίων παραβρέθηκαν, οι Αντιδήμαρχοι Πρόνοιας- Κοινωνικής Μέριμνας Κώστας Ψύχος και Αθλητισμού-Πολιτισμού Έφη Λεβέντη, καθώς και ο Διευθυντής Οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Γιάννης Σιακαβάρας, ενώ ευχαριστίες προς όλους τους εμπλεκόμενους στη γιορτή και τους χορηγούς που προσέφεραν τα γλυκίσματα, εξέφρασε η υπεύθυνη του ΚΗΦΗ Χριστίνα Παδιού.

Τα γλυκίσματα που προσφέρθηκαν σε όλους, ήταν ευγενική χορηγία των εταιριών «Μπουλογιώργος 1 και κάτι», «Μέλισσα» και «Αρτογωνιά», το κρασί και το κέικ προσέφερε το 24ο Δημοτικό σχολείο, ενώ στο τέλος της γιορτής, όλοι φιλοξενούμενοι και προσωπικό αντάλλαξαν  ευχές για χρόνια πολλά με αναμνηστικά δώρα για τις γιορτινές ημέρες, ευχόμενοι με το καλό να είναι και πάλι όλοι μαζί και του χρόνου τέτοιες μέρες.