Δήμος Τρικκαίων

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ» του Δ. Τρικκαίων στο Γηροκομείο Μεγάλων Καλυβίων  

21 Δεκεμβρίου 2023

Στο Γηροκομείο «Άγιος Νικόλαος» της Ι.Μ. Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης στα Μεγάλα Καλύβια, αφιέρωσαν το απόγευμα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου 2023, οι μαθητές/τριες του ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ». Τα παιδιά συνόδευαν συνοδευόμενα από την υπεύθυνη Νικολάου Βιβή και τους εκπαιδευτικούς Γιάννα Αλεξίου, Σταυρούλα Φωτιάδου, Γιώργο Μανδράκη και Φανή Σπανού.

Φέτος το  ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ» επέλεξε να πραγματοποιήσει τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Γηροκομείο Μεγάλων Καλυβίων, ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, παρουσίασαν ένα όμορφο θεατρικό δρώμενο «Η Κάλλω και οι Καλικάντζαροι».

Μέσα σε ένα κλίμα χαράς και κεφιού οι μαθητές είπαν  τα κάλαντα με συνοδεία μουσικών οργάνων και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους παππούδες και τις γιαγιάδες λαμπρύνοντας την όλη ατμόσφαιρα.

Τέλος, τα παιδιά πρόσφεραν στους ηλικιωμένους δώρα, τις δικές τους χριστουγεννιάτικες εικαστικές δημιουργίες και εκείνοι συγκινημένοι και χαρούμενοι γέμισαν με ευχές τα μικρά παιδιά.

Ολόθερμες ευχές και ευχαριστίες στην διευθύντρια του Γηροκομείου «Άγιος Νικόλαος» κ.  Βιβή Χαχάμη και στους εργαζόμενους για τη φιλοξενία.

Από το γραφείο Τύπου