Δήμος Τρικκαίων

Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων

21 Δεκεμβρίου 2022

Με μια όμορφη διοργάνωση στο πνεύμα των ημερών, τα παιδιά που φοιτούν στα ΚΔΑΠ ου Δήμου Τρικκαίων μετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης. Πάνω από 70 παιδιά μικρότερων ηλικιών μετείχαν στη διήμερη γιορτή, που διεξήχθη το διήμερο 19 και 20 Δεκεμβρίου 2022 στο 12ο Δημοτικό Σχολείο και στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων.

Αυτή η πρωτότυπη δοκιμασία δεν περιορίστηκε μόνο σε αγώνα, αλλά επεκτάθηκε σε συμμετοχή και των γονιών, οι οποίοι δοκίμασαν τις ικανότητές τους μαζί με τα παιδιά τους. Η συμμετοχή των γονέων, αποτέλεσε ένα επιπλέον κίνητρο για τους/τις λιλιπούτειους/ες καλαθοσφαιριστές/τριες, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, να χαρούν, να παίξουν όλοι και όλες μαζί.

Τα προγράμματα άθλησης στα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων έχουν εμπλουτιστεί με αθλήματα από την αρχή της φετινής χρονιάς, ενώ η διοργάνωση για την καλαθοσφαίριση ανήκε στον υπεύθυνο εκπαιδευτικό κ. Μίλτος Θεοχάρη,  φροντίζοντας την τήρηση των παιδαγωγικών χαρακτηριστικών του παιχνιδιού, μέσα από τη διασκέδαση και την συνεργασία παιδιών και γονέων.

Ο αντιδήμαρχος Νίκος Σακκάς τόνισε τη σημασία του εμπλουτισμού των δράσεων στα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων, τόσο με τα αθλήματα, όσο και με πλήθος νέων προγραμμάτων. Επεσήμανε, δε, ότι με το τουρνουά δόθηκε η ευκαιρία σε παιδιά και γονείς να ασχοληθούν από κοινού με τον αθλητισμό. Στη συνέχεια απένειμε βεβαιώσεις συμμετοχής σε παιδιά και γονείς, ενώ δόθηκαν και κεράσματα στα παιδιά, με ευχές προς όλους/ες για τις γιορτινές ημέρες.

Από το γραφείο Τύπου