Πληροφορίες Προσβασιμότητας

Δήμος Τρικκαίων

 Δ. Τρικκαίων: Με τους μαθητές της Ελλάδας ενάντια στο κάπνισμα

1 Νοεμβρίου 2018
Στην πόλη της καινοτομίας το 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό  Συνέδριο για την πρόληψη του καπνίσματος Continue Reading  Δ. Τρικκαίων: Με τους μαθητές της Ελλάδας ενάντια στο κάπνισμα

Στον Δήμο Τρικκαίων, που πρωτοστατεί στην εφαρμογή του νόμου για το κάπνισμα το «9ο Πανελλήνιο Μαθητικό  Συνέδριο για την πρόληψη του καπνίσματος» είναι η ακλύτερη ευκαιρία για διάχυση της εκστρατείας. Μετά την άκρως επιτυχημένη ενημερωτική εκδήλωση του Ιανουαρίου του 2018 του Δήμου Τρικκαίων George D. Behrakis Ερευνητικό Εργαστήριο και το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων, η εκστρατεία εξαλλάσσεται και αναβαθμίζεται με τη διοργάνωση του συνεδρίου, υπό την αιγίδα του προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
Στις 6 Νοεμβρίου 2018 το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων «Αθανάσιος Τριγώνης», στην Αίθουσα «Δημήτρης Καβράκος». Συνδιοργανωτές είναι, ο Δήμος Τρικκαίων, το George D. Behrakis Ερευνητικό Εργαστήριο, το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, η οργάνωση Smoke Free Greece, η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων και η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων. Ο τίτλος του είναι «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα» και το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

 

Μαθητική Εκδήλωση

09:00 – 09:30

Προσέλευση

09:30 – 10:00

Χαιρετισμοί

10:00 – 10:30

Απονομή βραβείων σε μαθητές για τη συμμετοχή τους στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Η Ζωή χωρίς Κάπνισμα»

10:30 – 12:00

Παρουσίαση Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

12:00 – 12:45

Συναυλία, Μουσικό Σχολείο Τρικάλων και Χορωδία 5ου Γυμνασίου Τρικάλων

12:45 – 13:00

Κλείσιμο Εκδήλωσης, Αναχώρηση μαθητών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

 

Από το γραφείο Τύπου