Δήμος Τρικκαίων

Δ. Τρικκαίων: Τροφή, φάρμακα και φροντίδα για τους φιλοξενούμενους κατοίκους του Δαμασίου

4 Μαρτίου 2021

Δίπλα στους κατοίκους του Δαμασίου που φιλοξενούνται στα Τρίκαλα, βρίσκεται ο Δήμος Τρικκαίων.
Οι κάτοικοι από την Τετάρτη 3 Μαρτίου διανυκτερεύουν στα Τρίκαλα, μετά τον ισχυρότατο σεισμό που έπληξε ιδιαιτέρως το χωριό τους. Ο αριθμός τους αυξομειώνεται συνεχώς, λόγω της υπάρχουσας κατάστασης στο χωριό τους. Το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Μαρτίου ανέρχονταν σε 170, οι οποίοι φιλοξενούνται σε 4 ξενοδοχεία της πόλης των Τρικάλων.
Ο Δήμος Τρικκαίων έχοντας έλθει σε συνεννόηση και με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τυρνάβου, μεριμνά για τη φιλοξενία των πολιτών και για την προώθηση λύσεων.
Στόχος, να  βελτιωθούν οι συνθήκες παραμονής των οικογενειών στα Τρίκαλα.Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων, όπως ενημέρωσε η αντιδήμαρχος Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου, έχει φροντίσει για την καλύτερη διαμονή, για τη σίτιση και για ρύθμιση λεπτομερειών.
Ειδικά για περιπτώσεις χρόνιας χορήγησης φαρμάκων, το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Τρικκαίων συμπλήρωσε κενά που υπήρχαν. Το προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας βρίσκεται συνεχώς κοντά στους φιλοξενούμενους, προκειμένου να επιλύσει και άλλα θέματα που τυχόν θα ανακύψουν, για τους πληγέντες του Δαμασίου.

Από το γραφείο Τύπου