Δήμος Τρικκαίων

Δ. Τρικκαίων: Βράβευση στις νταμπλούχες ποδοσφαιρίστριες Νέες των Τρικάλων

27 Ιουνίου 2019

Μια μεγάλη τιμή, μια μεγαλύτερη δέσμευση και μια μέγιστη υπόσχεση: να συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε με την ίδρυση της ομάδας του γυναικείου ποδοσφαίρου στα Τρίκαλα και που συνεχώς φέρνει επιτυχίες. Οι Νέες Τρικάλων, φορώντας το σήμα με τους δύο κύκλους του ΑΟ Τρίκαλα, κατέκτησαν το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής 2018-19 και το Κύπελλο Ελλάδας. Και για τον λόγο αυτόν βραβεύτηκαν το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2019 από τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος είχε παραβρεθεί και στον τελικό του Κυπέλλου, πανηγυρίζοντας τη μεγάλη νίκη.
Ο κ. Παπαστεργίου υποδέχθηκε τα κορίτσια της ομάδας, μαζί με τον προπονητή κ. Στεφ. Καλότυχο (ο κ. Γ. Λουλές εκτάκτως απουσίαζε), αλλά και στελέχη από το ΔΣ του Συλλόγου με επικεφαλής την πρόεδρο κ. Χρύσα Ρέντα.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Τρικκαίων εξήρε την προσπάθεια που γίνεται, την αγωνιστικότητα και την ομαδικότητα των παικτριών, με βάση τις υποδείξεις των προπονητών, υπό στιβαρή διοίκηση. Τα φετινά αποτελέσματα, σε συνδυασμό με την έξοχη πορεία της γυναικείας ομάδας στην Α Εθνική, δείχνουν το μέλλον που έχει στα Τρίκαλα το γυναικείο ποδόσφαιρο. Εξάλλου ο Δήμος Τρικκαίων τα προηγούμενα χρόνια στήριξε τον αθλητισμό, βελτιώνοντας, ανακατασκευάζοντας, επιδιορθώνοντας, συντηρώντας ή κατασκευάζοντας πλήθος παλιών και νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη και τα χωριά.
Στο ίδιο μήκος κύματος, οι αντιδήμαρχοι κ. Αναστασίου και Αλεστά, καθώς και η τ. αντιδήμαρχος κ. Λεβέντη, συνεχάρησαν τις παίκτριες και όλο το επιτελείο της ομάδας, που συνοδευόταν από την παίκτρια της γυναικείας ομάδας κ. Ηλ. Λουλέ.

Οι φωτογραφίσεις με το κύπελλο, τις πλακέτες και τους επαίνους έγιναν ενώπιον γονιών των αθλητριών. Βραβεύτηκαν οι:
Μαριάννα Ακρίβου
Μαρία Γεωργούλα
Κωνσταντίνα Καραλή
Παναγιώτα Καραντάκου
Κωνσταντίνα Κωστοπούλου
Σπυρέτα Κωφού
Ρένα Μπέου
Κατερίνα Μπουκουβάλα
Αρσινόη Πιπέρα
Ελευθερία Πλακιά
Χαρά Πρεβέντα
Δήμητρα Σταμούλη
Στεφάνια Στεργιούλη
Έλλη Τσέργα
Ευδοξία Τσόγια
Σύνθια Τσόγκα

Το ΔΣ του Συλλόγου απαρτίζεται από τους/τις: Χρύσα Ρέντα (πρόεδρος), Νίκο Σαλταγιάννη (αντιπρόεδρος), Δημήτρη Στεργιούλη (ταμία), Πελαγία Μπουλγουρτζή (έφορο υλικού), Νατάσα Μπέκου (γραμματέα).

 

Από το γραφείο Τύπου