Δήμος Τρικκαίων

ΔΕΥΑΤ: Σε ψύκτες και μπουκάλια το τρί-καλο νερό

4 Μαΐου 2017
«Καθαρό νερό, το τρικαλινό νερό!» Κάπως έτσι σκέφτηκε η ΔΕΥΑ Τρικάλων και από το βράδυ της Πέμπτης επισήμως διαθέτει ψύκτες με νερό πόσιμο, για όλους.

Η πρώτη εγκατάσταση ψύκτη έγινε στο Δημαρχείο Τρικκαίων και η δράση παρουσιάστηκε στους δημοτικούς συμβούλους, πριν την έναρξη συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης, υπήρχαν και γυάλινα μπουκάλια, καθώς και ποτήρια με το λογότυπο της επιχείρησης, προκειμένου να χρησιμοποιούνται στη διάρκεια της συνεδρίασης, αλλά και σε κάθε συνεδρίαση ή συνάντηση που θα πραγματοποιείται στο Δημαρχείο με επίσημους προσκεκλημένους ή επισκέπτες.
Η κεντρική ιδέα, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Δημ. Παζαΐτης, είναι να τονιστεί πως το νερό των Τρικάλων παραμένει ασφαλές, πόσιμο, προσιτό σε όλους. Ετσι, η δημόσια διάθεσή του σε σημεία, στα οποία συγκεντρώνεται κόσμος, ενισχύει την ισχύουσα άποψη για την ποιότητα του τρικαλινού νερού.
Για το λόγο αυτόν, οι ψύκτες θα τοποθετηθούν για όλους, σε χώρους δημοτικούς, όπου πολλοί πολίτες προσέρχονται για εξυπηρέτησή τους. Όπως, εντός του Δημαρχείου (ΚΕΠ, Πολεοδομία κ.α.), στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στο Αμαξοστάσιο, καθώς και σε άλλα σημεία, σταδιακά. Εν όψει, δε, θέρους, οι ψύκτες αυτοί θα προσφέρουν και δροσερό νερό στους πολίτες. Η συγκεκριμένη δράση είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη διοίκηση της επιχείρησης, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Σωτ. Σακκά.

Από το γραφείο Τύπου