Δήμος Τρικκαίων

Δημαρχιακή τιμή στον Κώστα Ζήκο με… ειδήσεις για το Στάδιο

15 Μαρτίου 2019

Μια τόσο μεγάλη διάκριση, όπως αυτή του τρικαλινού Κώστα Ζήκου στο πρσφατο πρωτάθλημα στίβου κλειστού χώρου της Γλασκώβης, οφείλει να αποτελεί παράδειγμα. Οπότε ο Δήμαρχος Τρικκαίων τίμησε τον πρωταθλητή, επισημαίνοντας τη σημασία τέτοιων διακρίσεων για όλους τους νέους και όλες τις νέες που ήδη ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό. Το πρωί της  Παρασκευής 15 Μαρτίου 2019 ο Κώστας Ζήκος με την 5η θέση στα 60 μ. ανδρών στο εν λόγω πρωτάθλημα, και μαζί με τον προπονητή του κ. Ευαγ. Κατσιάβα, επισκέφθηκε τον κ. Παπαστεργίου, δεχόμενος τιμητική πλακέτα και έπαινο. Οι ερωτήσεις, φυσικά, αφορούσαν σε ζητήματα προετοιμασίας και ψυχολογίας, ειδικά για την κρίσιμη στιγμή της κούρσας της σχεδόν μηδενικής ανάσας. Παρέστησαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού . Αναστασίου, Δημοσίων Σχέσεων κ. Αλεστά και η τ. αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Λεβέντη. Κι ενώ η συνάντηση φαινόταν να ολοκληρώνεται, ο κ. Παπαστεργίου έκανε το… ντεμαράζ και ζήτησε από τον αντιδήμαρχο:

  1. Επίσπευση των διαδικασιών για νέο ταρτάν
  2. Επίσπευση διαδικασιών για ανακατασκευή χώρων υποδομής κάτω από τις κερκίδες του Σταδίου
  3. Αμεση έναρξη της διαδικασίας για ολοκλήρωση θέρμανσης της αίθουσας Τσιάντα με φυσικό αέριο

Ειδικά για τα δύο πρώτα έργα, τα χρήματα υπάρχουν, ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 300.000 και θα δοθούν από το ΠΕΔ της περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ για τα υπόλοιπα μερίμνησε ο ίδιος ο Δήμος Τρικκαίων.
Με τον τρόπο αυτόν, ολοκληρώνεται η βούληση του Δήμου Τρικκαίων, να αλλάξει την εικόνα του Σταδίου και να βοηθηθούν οι αθλητές, ειδικά όσοι έχουν απαιτητικές προπονήσεις και εκπροσωπούν τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες.

Από το γραφείο Τύπου