Δήμος Τρικκαίων

Δίπλα στους τρικαλινούς για τη δημόσια υγεία η Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων

24 Μαρτίου 2020

Κοντά στους τρικαλινούς και τις τρικαλινές, για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την τήρηση των μέτρων, η Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων.
Το προσωπικό της υπηρεσίας ενημερώνει τους πολίτες για τα μέτρα, ελέγχει την εφαρμογή τους, δίνει συμβουλές, λύνει απορίες, εξυπηρετεί όσους – ελάχιστους – μεταβαίνουν στο Δημαρχείο.
Από την πρώτη στιγμή της κρίσης με τον κορονοϊό, η Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων επιφορτίστηκε με τον ρόλο της υλοποίησης αποφάσεων του Δήμου Τρικκαίων. Για παράδειγμα, η εξυπηρέτηση όσων προσέρχονταν στο Δημαρχείο, η συνεργασία με άλλες υπηρεσίες για εξυπηρέτηση ηλικιωμένων, η παροχή διευκρινίσεων για τα μέτρα, είναι μια καθημερινή ενασχόληση.

Αλλά και ο έλεγχος τήρησης των μέτρων στη λαϊκή αγορά, οι συστάσεις και νουθετήσεις για τήρηση μέτρων συνάθροισης, μη χρήσης πάρκων αναψυχής, εφαρμογής της μειωμένης κίνησης πολιτών, είναι επίσης έργο που επιτελεί η Δημοτική Αστυνομία.
Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, αυξάνοντας ή δημιουργώντας νέες υπηρεσίες, για μέλη ευπαθών ομάδων, ηλικιωμένους/ες και όσους χρειαστεί να ζητήσουν τη βοήθειά του.
Οι τηλεφωνικοί αριθμοί της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικάλων την περίοδο αυτή είναι οι 24313 53554 και 24313 53552, ενώ στον αριθμό 2431020000, τη Γραμμή Εξυπηρέτησης του Δημότη, δίνονται πληροφορίες για τις υπόλοιπες δράσεις του Δήμου Τρικκαίων.

 

Από το γραφείο Τύπου