Δήμος Τρικκαίων

Δωρεά στη μνήμη συμπολίτη η νέα παιδική χαρά στον μύλο Ματσόπουλου

9 Οκτωβρίου 2021

 

Τη σημασία της προσφοράς στον Δήμο Τρικκαίων στη μνήμη συμπολίτη, ανέδειξαν τα εγκαίνια παιδικής χαράς στο «νησάκι» του μύλου Ματσόπουλου. Πρόκειται για δωρεά, στη μνήμη του πολιτικού μηχανικού Χρήστου Κωστόπουλου, από την οικογένεια και την τεχνική εταιρεία, της οποίας ήταν ιδρυτικό μέλος.
Τα εγκαίνια τέλεσε σε μια σεμνή τελετή το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος ευχαρίστησε τους/τις δωρητές/τριες για την πράξη τους, που τιμά τη μνήμη του συμπολίτη.
Τονίστηκε η σημασία της δωρεάς, τόσο στη μνήμη του Χρήστου Κωστόπουλου, όσο και ως γενικότερη πράξη για την προσφορά στον Δήμο Τρικκαίων και δη στα μικρά παιδιά, που χαίρονται τον νέο χώρο.
Η παιδική χαρά είναι πιστοποιημένη, εξοπλισμένη με σύγχρονα όργανα, διαθέτει βρύση και παγκάκια. Σημαντικό είναι και το ότι εξοπλίστηκε για να εξυπηρετεί και παιδάκια με αναπηρία.
Βρίσκεται στο βόρειο άκρο του χώρου που ονομάζεται «νησάκι», πίσω ακριβώς από τον μύλο Ματσόπουλου. Ο χώρος έχει αναδειχθεί και διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια από τον Δήμο Τρικκαίων, αποτελώντας σημείο αναφοράς για αναψυχή, αθλητικές δραστηριότητες, ξεκούραση για τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές κάθε ηλικίας.

Από το γραφείο Τύπου

Θανάσης Μιχαλάκης