Δήμος Τρικκαίων

Δωρεάν είσοδος και 13 δωρεάν δράσεις στον Μύλο των Ξωτικών

24 Νοεμβρίου 2017
Για 7η χρονιά τα Τρίκαλα φιλοξενούν επί 38 ημέρες το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο Εναρξη από την 1η Δεκεμβρίου με τη φωταγώγηση του μεγαλύτερου φυσικού χριστουγεννιάτικου δέντρου

Ελάχιστες ημέρες πριν την έναρξη της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης γιορτής στην Ελλάδα, τα ξωτικά έχουν πάρει θέσει για τις δωρεάν δράσεις τους.
Στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα, η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων υποδέχεται τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες με έμφαση στις δωρεάν δράσεις και τη δωρεάν είσοδο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η πολιτική της δωρεάν εισόδου δεν έχει αλλάξει, ενώ, από την άλλη πλευρά, έχουν αυξηθεί οι δωρεάν δράσεις.
Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-trikala ΑΕ και οι τρικαλινοί πολίτες καλωσορίζουν και φέτος τα παιδιά και τους γονείς τους, στον χωρίς τσιγάρο οικογενειακό τουρισμό. Και ενημερώνουν ότι φέτος οι δράσεις που μπορεί οποιοσδήποτε δωρεάν, είναι:

Το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας ανοίγει τις πύλες του ξανά την 1η Δεκεμβρίου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018. Είναι επισκέψιμος καθημερινά, τις ώρες 10:00 – 22:00.
Το απόγευμα της 1η Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί με μεγάλο πάρτι, η φωταγώγηση του μεγαλύτερου φυσικού χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελλάδα
Και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, στις 18:30 επίσης, μια τελετή έναρξης με το χιόνι, το Πολικό Express, τη Πριγκίπισσα του φεγγαριού, περιμένει όλους τους επισκέπτες!
Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Μύλου, www.milosxotikon.gr

 

Από το γραφείο Τύπου