Δήμος Τρικκαίων

Δυο τελευταίες παραστάσεις για το «Πατατάκι μέσα στη ζάχαρη», πριν κατέβει στην Αθήνα

29 Οκτωβρίου 2020

Την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, στις 9.30 το βράδυ, έχουν προγραμματιστεί στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων οι δυο τελευταίες παραστάσεις για το «Πατατάκι μέσα στη ζάχαρη».

Πρόκειται για ένα από τα έργα του γνωστού Άγγλου δημιουργού Άλαν Μπένετ, σε σκηνοθεσία Βασίλη Νανάκη, το οποίο τον Νοέμβριο θα παίζεται στην Αθήνα στο «Θέατρο Καλλιρρόης».

Η παράσταση κατέκτησε το κοινό από την πρεμιέρα της με τον Βασίλη Νανάκη να δίνει έναν από τους δυνατότερους ερμηνευτικά ρόλους της καριέρας του. Η ιδιαίτερα εμπνευσμένη μουσική (παίζεται ζωντανά επί σκηνής) του Μικέ Σακελλίου δένει και υποστηρίζει το κείμενο και μαζί με τα εκπληκτικά σκηνικά του Χρήστου Καραμέρου έχουν μετατρέψει το «Πατατάκι μέσα στη ζάχαρη» σε ένα υψηλών ερμηνειών και προδιαγραφών, σύγχρονο και άκρως ενδιαφέρον έργο.

Όσον αφορά στην υπόθεση ο κεντρικός ήρωας της παράστασης είναι ο  Γκράχαμ, ένας Άγγλος εργένης πενηντάρης, που ζει μια ιδιαίτερη, αλλά ήσυχη και κατά τους τύπους ζωή, προσκολλημένος ακόμη στη μητέρα του. Αυτή την οικογενειακή γαλήνη, έρχεται να διαταράξει μια απρόσμενη συνάντηση στο δρόμο με ένα παλιό φλερτ της μητέρας που αναζοπυρώνεται και φτάνει στα πρόθυρα του γάμου.

Συντελεστές

-Σκηνοθέτης/ηθοποιός: Βασίλης Νανάκης

-Πρωτότυπη μουσική σύνθεση/Μουσικός επί σκηνής: Μικές Σακελλίου

-Σκηνικά/κοστούμια: Χρήστος Καραμέρος

-Κατασκευή ρούχων: Άννα Ντιντή

-Παραγωγή: Quantum Body Athens Butoh dance Group – ΘέατροΕπίκεντρο

 

ΠΑΤΗΣΤΕ στον παρακάτω σύνδεσμο για να βγάλετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο:   https://www.ticketservices.gr/event/patataki-mesa-sti-zaxari/?fbclid=IwAR2PIzbB7dEpW8YUqipR-L8belajnmkVfIxf_ev9R7bxfdSqaKRg0wJl8JY

Μπορείτε επίσης να απευθύνεστε και στο τοπικό κατάστημα Public ή στο ταμείο του θεάτρου για να σας βοηθήσουν με την έκδοση του εισιτηρίου σας.

Αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Από το γραφείο Τύπου