Δήμος Τρικκαίων

Εγινε 40 ετών και φωτίζει τον Μύλο των Ξωτικών!

2 Δεκεμβρίου 2017
Φωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα

Όταν η Πριγκίπισσα του Φεγγαριού μαζί με τον Αη Βασίλη καλούσαν στη μικρή εξέδρα τα Φεγγαροχτυπημένα Ξωτικά, το έκαναν για καλό: για να γιορτάσουν τα γενέθλια του υψηλότερου φυσικού χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελλάδα.
Στα Τρίκαλα, στην κεντρική πλατεία, ατενίζοντας τον Μύλο των Ξωτικών, το δέντρο φωταγωγήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου 2017. Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ διοργάνωσαν και φέτος μια όμορφη και ζεστή γιορτή, σκορπίζοντας φως, χαρά και αγάπη.
Τα 33 μέτρα του δέντρου, δέχθηκαν το φωτεινό χαμόγελο από τα παιδιά του ΚΔΑΠ «Ομόνοια», που με τραγούδι συντρόφεψαν τον  Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου στην υποδοχή των Χριστουγέννων… στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!
Η σεκόγια που στέκει στο κέντρο της πόλης, έχοντας γλιτώσει την παγωνιά του 2001-2002, πλέον αποτελεί σύμβολο και σημείο αναφοράς για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, που από τα Τρίκαλα φωτίζουν όλη την Ελλάδα.

Τα πυροτεχνήματα μετά τη φωταγώγηση σκέπασαν τον ουρανό, δίνοντας νέο ραντεβού για το απόγευμα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου 2017, στις 18:30, στην κεντρική σκηνή του Μύλου των Ξωτικών. Εκεί, τιμώντας και την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η φετινή επίσημη τελετή έναρξης μας περιμένει όλους, για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα!

 

Από το γραφείο Τύπου