Δήμος Τρικκαίων

Εκδρομή στον Βόλο για μέλη του Δ ΚΑΠΗ Δ. Τρικκαίων

4 Ιουλίου 2022

Επιστροφή στις δραστηριότητες για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων, με τα μέλη του Δ ΚΑΠΗ να πραγματοποιούν εκδρομή στη Μαγνησία, με βάση την οργάνωση που έκανε η Συντονιστική Επιτροπή. Σε σχετικό σημείωμα, τονίζονται οι εντυπώσεις από την εκδρομή:

«Την  Πέμπτη 23 Ιούνιου η συντονιστική επιτροπή του Δ ΚΑΠΗ οργάνωσε εκδρομή στις Μηλιές Πηλίου, την Ι.Μ. Ιωάννη Προδρόμου Βυζίτσας, τα Καλά Νερά κα τον Βόλο.

Ξεκινήσαμε με καλή διάθεση από το χώρο του ΚΑΠΗ. Φτάσαμε στις πανέμορφες Μηλιές και προχωρήσαμε προς το μοναστήρι. Το τοπίο ειδυλλιακό μέσα σε δέντρα με θέα τον Παγασητικό κόλπο. Απέραντο γαλάζιο, πηλιορείτικο τοπίο γεμάτο μηλιές, καστανιές, ελιές. Φτάνοντας στο μοναστήρι οι μοναχές μάς υποδέχτηκαν εγκάρδια. Το μοναστήρι παλιό, ο χώρος κατανυκτικός, πανέμορφο περιβάλλον. Η μονή κτίστηκε τον 18 αιώνα και παραμένει  σε ευλαβικό περιβάλλον. Οι μοναχές φιλόξενες, μας πρόσφεραν πρωινό και εδέσματα. Φεύγοντας από το μοναστήρι πήγαμε στα Καλά Νερά  σε παραθαλάσσια ταβέρνα , ενώ κάποιοι γεύτηκαν και τη δροσιά της θάλασσας.
Συνεχίζοντας την εκδρομή μας βρεθήκαμε στην παραλία του Βόλου και απολαύσαμε τον καφέ μας με όμορφη θέα στο λιμάνι.
Από τις όμορφες στιγμές της εκδρομής τα τραγούδια που είπαν κάποια μέλη με τη συνοδεία φλογέρας. Το απόγευμα συγκεντρωθήκαμε για το δρόμο του γυρισμού.
Αυτή η σύντομη απόδραση από την καθημερινότητα μας έφτιαξε τη διάθεση βλέποντας τη ζωή πιο θετικά.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Δ ΚΑΠΗ για τη συνεργασία τους και την καλή διάθεση.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον οδηγό του κ.Κουρεντα που ήταν υπομονετικός και συνεργάσιμος το προσωπικό του Δ ΚΑΠΗ και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής που συμμετείχαν στην εκδρομή.

Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής του Δ ΚΑΠΗ Δήμου Τρικκαίων».

Από το γραφείο Τύπου