Δήμος Τρικκαίων

Η Ελλάδα στα μάτια μας, στο Μουσείο Τσιτσάνη

27 Νοεμβρίου 2017
Εξαιρετική έκθεση 270 insta-photographers

Η Ελλάδα με τα μάτια 270 insta-photographers προβάλλεται και μας ταξιδεύει στο Μουσείο Τσιτσάνη. Μέσω του hastag #my_greece συγκεντρώθηκαν οι φυτογραφίες ανά θεματική ενότητα και εκτίθενται μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου στο τρικαλινό κοινό.
Η έκθεση “#my_greece” έχει ήδη παρουσιαστεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι) στα Χανιά, την Αθήνα και την 33η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia στην Θεσσαλονίκη. Μετά τα Τρίκαλα θα φιλοξενηθεί σε διάφορες πόλεις, αποτελώντας μέρος των πολλών, πολιτιστικών δρώμενων της χώρας.
Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του  Greek Instagramers Events, του Δήμου Τρικκαίων και του μουσείου Τσιτσάνη.
Μάλιστα οι φωτογράφοι του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης συμπεριπέλαβαν τα έργα τους σε έκδοση φωτογραφικού λευκώματος των εκδόσεων BELL, το οποίο διατίθεται στους εκθεσιακούς χώρους, σε επιλεγμένα καταστήματα και μέσω Internet. Το λεύκωμα έχει κοινωνικό χαρακτήρα αφού ολόκληρο το ποσό από τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών προσφέρεται στην οικονομική ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου».
Η έκθεση είναι ανοιχτή για όλους με ελεύθερη είσοδο μέχρι 7/12/2017, καθημερινά από 10.00 – 15.00 και 18.30 – 22.00
Χορηγοί: IRIS Color Φωτογραφικό Εργαστήριο, Wind, Εκδόσεις BELL, Art Workshop, www.photologio.gr, ΚΤΕΛ Τρικάλων

 

Από το γραφείο Τύπου