Δήμος Τρικκαίων

Ελπίδα ζωής και από τα Τρίκαλα!

14 Σεπτεμβρίου 2016
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Wheeling2Help είναι γεγονός! Η γνώριμη και αγαπημένη παρέα φίλων με διοργανωτές τον Elpis Chrysovergis και την Dora Bitsi ξεκίνησαν με τα ποδήλατα τους στις 7 Σεπτεμβρίου από την Κωνσταντινούπολη και θα καταλήξουν στο Ηράκλειο Κρήτης, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων!

Ένα ακόμα μοναδικό ταξίδι για έναν υπέροχο σκοπό!
Αυτά τα παιδιά, φίλοι καρδιάς πια, έχουν τον απεριόριστο σεβασμό και τη στήριξη μας στο έργο που επιτελούν. Πέρυσι διένυσαν σε 35 μέρες οκτώ χώρες και 2.500 χιλιόμετρα, συγκεντρώνοντας τελικά πάνω από 15.000 ευρώ για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια της “ΦΛΟΓΑΣ”.
Φέτος επιστρέφουν, φωνάζοντας δυνατά πως η αλληλεγγύη, η αγάπη, η συμπαράσταση είναι πραγματικότητα!
Με εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από τις 11:00 το πρωί στην πλατεία του Παλαιού Δεσποτικού και θα κορυφωθούν στις 5 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία, υποδεχόμαστε όλοι τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη και την παρέα του με μία μεγάλη γιορτή αντάξια της υπέροχης πρωτοβουλίας τους. Στέλνουμε παράλληλα και ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τη διαφορετικότητα!

Are_you_wheeling2help?

 
Δήλωσε συμμετοχή στο www.wheeling2help.com και στήριξε την καμπάνια εδώ: http://www.giveandfund.com/giveandfund/project/wh
follow live their trip at
http://livetrips.gr/trip/6106

elp