Δήμος Τρικκαίων

Εμπρακτη αλληλεγγύη των τρικαλινών για άπορα παιδιά

24 Δεκεμβρίου 2018
  Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη συμμετοχή τους σε δράση του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τρικκαίων

Αθρόα και ουσιαστική η συμμετοχή των τρικαλινών στη δράση του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τρικκαίων, «Φέρε ένα παιχνίδι και πάρε ένα στολίδι». Οι πολίτες και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κέντρου και προσέφεραν πλήθος παιχνιδιών στο Κέντρο, για τα παιδιά που διαβιούν σε οικογένειες με οικονομικά προβλήματα. Η δράση πραγματοποιήθηκε επί διήμερο (21 και 22 Δεκεμβρίου 20918) μπροστά από το Δημαρχείο, με πρόσθετες εκδηλώσεις.
Η μεγάλη συμμετοχή, ως συνέχεια και της ανάλογης δράσης του τμήματος Παιδείας και Πολιτισμού, συμπληρώνουν μια ακόμη προσπάθεια ενίσχυσης του εξαιρετικά ασφαλούς διχτυού ασφαλείας που ο Δήμος Τρικκαίων πρωτοστάτησε να δημιουργηθεί στην τρικαλινή κοινωνία, στην πόλη και τα χωριά. Ένα δίχτυ, που διαπιστώνεται από τη συνεχή ανταπόκριση των τρικαλινών πολιτών σε κάθε κάλεσμα του Δήμου, είτε για παιχνίδια (όπως φαίνεται στη φωτό), είτε για ρούχα στην ανακύκλωση, είτε για προϊόντα.

Σε αυτή την ανταπόκριση, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε κάθε τρικαλινό/ή χωριστά είναι η αναγκαία αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλουν. Ειδικά για αυτήν τη δράση, το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα του Δ. Τρικκαίων με τα παιδικά τμήματα, η μουσικός κ. Δήμητρα Καλλιάρα καθώς και ο υπεύθυνος του Χορευτικού κ. Σταύρος Σούλιος, συνεισέφεραν σε μια διήμερη γιορτή με ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Καλές γιορτές!

 

Από το γραφείο Τύπου