Δήμος Τρικκαίων

Έναρξη συνεργασίας του Κέντρου Πρόληψης Ν. Τρικάλων με την Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Τρικάλων.

27 Απριλίου 2023

Την έναρξη συνεργασίας του Κέντρου Πρόληψης Ν. Τρικάλων με την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων σηματοδότησε η πραγματοποίηση της πρώτης συνάντησης μεταξύ των δύο πλευρώ,  στις 25 Απριλίου 2023.
Η συνεργασία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Πρωτοκόλλου Συνεργασίας» μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.) 25/4/2023. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Αστυνομικός διευθυντής Τρικάλων κ. Δημ. Μήτραινας Δημήτριος, ο Διοικητής Ασφαλείας Τρικάλων κ. Γ. Λιούρας και το στέλεχος της ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών κ. Β. Λιούλιου.

Βασικός στόχος της συνάντησης ήταν η ενδυνάμωση συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Πρόληψης και της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση περιστατικών/ζητημάτων πρόληψης των εξαρτήσεων και την προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής υγείας σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας.

Τη συνάντηση συντόνισαν τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης κ. Κωνσταντίνα Νταϊλιάνη (κοινωνική λειτουργός) και Στυλιανή Παπαγιάννη (ψυχολόγος).

Από το γραφείο Τύπου