Δήμος Τρικκαίων

Ενίσχυση του Δ. Τρικκαίων για τις πλημμύρες, το βασικό αίτημα Σακκά σε κλιμάκιο της ΝΔ και Β. Μεϊμαράκη

4 Φεβρουαρίου 2024

 

Με την υπενθύμιση των αιτημάτων του Δήμου Τρικκαίων για τη χρηματοδότηση και στήριξη μετά τις πλημμύρες, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς υποδέχθηκε κλιμάκιο της ΝΔ. Με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τη γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Μαρία Συρεγγέλα και τον γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος κ. Στέλιο Κονταδάκη, το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Δημαρχείο Τρικκαίων την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024. Ο κ. Σακκάς παρουσίασε αναλυτικά τη δραστηριότητα του Δήμου Τρικκαίων την περίοδο των πλημμυρών, την ουσιαστική συμβολή του Δήμου στην αποκατάσταση των πληγέντων αλλά και, κυρίως, στην ανάγκη ενίσχυσης του Δήμου. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων έθεσε υπ’ όψιν των τριών στελεχών τα υπομνήματα και τα αιτήματα που ήδη έχουν αποσταλεί αρμοδίως για την ανάγκη χρηματοδότησης του Δήμου σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του μετά τις πλημμύρες (αποκατάσταση δρόμων, υποδομών, γεφυρών κ.α.). Επίσης, αναφέρθηκε διεξοδικά στην τρέχουσα κατάσταση στην Αυτοδιοίκηση.
Ο κ. Μεϊμαράκης υπενθύμισε τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι σε αυτό το μεταβατικό στάδιο δηλώνει αισιόδοξος για την επίλυση των ζητημάτων όντας σίγουρος για τις αποφάσεις και σκέψεις του πρωθυπουργού. Ο κ. Σακκάς ακολούθως επέδωσε αναμνηστικά δώρα στους επισκέπτες.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης από τον Δήμο Τρικκαίων, ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Μπλουγούρας, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη και η δημοτική σύμβουλος, μέλος της διοίκησης της e- Trikala ΑΕ, Βίβιαν Τέγου.

Από το γραφείο Τύπου