Δήμος Τρικκαίων

Εννιά “ευχαριστώ” από τον Δήμο Τρικκαίων σε πολίτες που δείχνουν την αγάπη τους στη γειτονιά τους

7 Ιουνίου 2023

 

“Αγαπώ τη γειτονιά μου, αγαπώ την πόλη / το χωριό μου”. Με αυτή τη φράση ως “οδηγό”, εννιά δημότες Τρικκαίων από τα Τρίκαλα και το Κεφαλόβρυσο δείχνουν καθημερινώς, τι σημαίνει φροντίδα και αγάπη για τη γειτονιά, τον δρόμο, τον τόπο τους.
Οι κάτοικοι Μαρία Παπασίμου, Φωτεινή Παπαγεωργίου, Μαίρη Παπαβασιλείου, Λίτσα Ρομοσιού, Μαρία Τσιαγκλή, Χαρούλα Τσιγαρίδα, Δημήτρης Ντούτσιας (Κεφαλόβρυσο) και Θεόδωρος Μουζιούρας, Νίκος Παδιώτης (Τρίκαλα), βραβεύτηκαν από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου ακριβώς για αυτό: τις μικρές πινελιές γύρω από το σπίτι τους, στον δρόμο που διαμένουν, στη γειτονιά τους. Είτε ένας μικρός καθαρισμός, είτε μια πολύ μικρή διαμόρφωση ενός χώρου, είτε μια πιο προσεγμένη φροντίδα, αυτές οι ενέργειες έγιναν γνωστές στη δημοτική αρχή που θέλησε να επιβραβεύσει αυτά τα παραδείγματα εθελοντισμού στον Δήμο Τρικκαίων.
Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, λίγο πριν, και στη διάρκεια της Θερινής Ποδηλατοβόλτας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, οι διπλανοί μας άνθρωποι, οι γείτονές μας, δέχθηκαν με χαρά αναμνηστικές πλακέτες από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, στο Κεφαλόβρυσο και στην παραλία “Ζάχαρη”, στον Αγιαμονιώτη ποταμό.
Ο κ. Παπαστεργίου εστίασε ακριβώς στην άκρως ανιδιοτελή και ιδιαιτέρως σημαντική προσφορά τους, στο πνεύμα της συνεργασίας των πολιτών και του Δήμου.
Παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας, Σοφία Αλεστά, Σάκης Σρέκας, Τάκης Παζαΐτης, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη και ο πρόεδρος Κεφαλοβρύσου Κων/νος Ντιντής.

Από το γραφείο Τύπου

#trikala2030 #netzerocities #missioncities #climateneutrality