Δήμος Τρικκαίων

Επελέγησαν οι δικαιούχοι για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Τρικκαίων

2 Σεπτεμβρίου 2021

 

Με επιλογή των δικαιούχων για ένταξη στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Τρικκαίων, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της κοινωνικής αυτής δράσης του Δήμου.
Μετά την περίοδο υποβολής αιτήσεων για ενδιαφερόμενους μαθητές/τριες με συγκεκριμένα οικονομικά χαρακτηριστικά και κριτήρια, ακολούθησε η περίοδος επιλογής των υποψηφίων.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η τοποθέτηση των δικαιούχων στα φροντιστήρια, καθώς ο Σύλλογος  Φροντιστών Ν. Τρικάλων και τη σχολική χρονιά 2021-22 ευγενικά συμμετέχει και ενεργοποιεί την προσπάθεια στήριξης των τρικαλινών μαθητών/τριών.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Τρικκαίων λειτουργεί φέτος για ένατη συνεχόμενη χρονιά με τη συνεργασία του Δήμου και Συλλόγου Φροντιστών.
Η αντιδήμαρχος Τρικκαίων Εφη Λεβέντη επεσήμανε ότι η συνεισφορά του σε αδύναμους/ες οικονομικά μαθητές/τριες αποδεικνύει τη σημασία του, ενώ ευχαρίστησε το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου Φροντιστών Ν. Τρικάλων για τη συνεχιζόμενη συνεργασία, την πλήρη στήριξη και την προσφορά θέσεων για τους δικαιούχους του προγράμματος.

Από το γραφείο Τύπου