Δήμος Τρικκαίων

Επαινοι στις καλύτερες γιορτινές βιτρίνες των Τρικάλων

8 Ιανουαρίου 2018
Εύσημα Παπαστεργίου στον στολισμό των καταστημάτων και στην ενδυνάμωση του γιορτινού κλίματος

Η γιορτινή βιτρίνα τόνωσε την αγορά των Τρικάλων, που είδε την αυξημένη κίνηση λόγω Μύλου των Ξωτικών να αποκτά αυξημένη κίνηση. Αυτό επεσήμανε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, βραβεύοντας τους 5 πρώτους ιδιοκτήτες καταστημάτων ια την πιο γιορτινή βιτρίνα στα Τρίκαλα τα Χριστούγεννα του 2017.

Οι πέντε από όσους υπέβαλλαν τη σχετική αίτηση στον Δήμο Τρικκαίων παρέστησαν στη σεμνή τελετή τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε τη θετική συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρόνιας και δη στη διάρκεια των εορτών. Με τη συνεργασία αυτή, επεσήμανε ο κ. Παπαστεργίου, υπήρξαν θετικότατα σχόλια για τον στολισμό και τη συμπεριφορά των καταστηματαρχών, από τους μη τρικαλινούς – εκατοντάδες χιλιάδες- επισκέπτες. Η δε αντιδήμαρχος κ. Ντίνα Δήμα, επεσήμανε την ουσία αυτής της συνεργασίας με τους εμπόρους, ενώ ο κ. Θαν. Φαλτάκας, εκ μέρους της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου, αναφέρθηκε στα οφέλη από τη διεύρυνσή της.
Η πενταμελής επιτροπή που συστάθηκε, προέκρινε ως καλύτερους, τα καταστήματα (ιεραρχικά):

  1. ΕΡΓΟΤΕΧΝΗΜΑ (ΕΒΕΛΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥΣΗ)
  2. DIMITRA (ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΩΚΗ)
  3. HOBBY-BLOOM (ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ)
  4. FOCUS (ΝΤΙΝΑ ΠΛΕΞΙΔΑ)
  5. ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ( ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΙΠΡΑΝΤΗ)

Εκτός από τον έπαινο, δόθηκε ένα smartphone κινητό τηλέφωνο στην πρώτη βραβευθείσα, προσφορά των καταστημάτων ηλεκτρολογικού υλικού Λαφαζάνης. Σε όλους, δε, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα από το Μουσείο Τσιτσάνη, καθώς και πλακέτες αναμνηστικές από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων.
Παρέστησαν, επίσης, από τον Σύλλογο η κ. Νικολάου, και από τον Δήμο Τρικκαίων, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Εφη Λεβέντη και Κώστας Ψύχος, όπως και η προϊσταμένη της Δ/νσης Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, κ. Φανή Τσιαπάλα.

 

Από το γραφείο Τύπου