Δήμος Τρικκαίων

Επιδόθηκαν τα πιστοποιητικά πληροφορικής από το ΚΔΑΠ «Το Φρούριο» του Δ. Τρικκαίων

15 Νοεμβρίου 2022

Πιστοποιητικά Πληροφορικής επέδωσε σε μαθητές/τριες το ΚΔΑΠ «Το Φρούριο» του Δήμου Τρικκαίων. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου 2022, οι μαθητές/τριες παρέλαβαν τα πιστοποιητικά,  τα οποία είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων και του επίσημου φορέα πιστοποίησης της Keycert. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Σακκάς.
Όπως αναφέρεται σχετικά από το ΚΔΑΠ «Μετά από την πανδημία και τις δυσκολίες που δημιούργησε στις δια ζώσης συναντήσεις, γονείς και παιδιά δέχθηκαν με μεγάλη χαρά την πρόσκληση να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Βέβαια, όπως τόνισε  η κ. Χριστίνα Μητσιάδη, Καθηγήτρια Πληροφορικής και Ρομποτικής, η πανδημία ήταν αυτή που ανέδειξε ακόμη περισσότερο την σπουδαιότητα της Πληροφορικής.
Επιπλέον, η ραγδαία αύξηση της χρήσης των υπολογιστών και του διαδικτύου έδωσαν έναυσμα στο να προβληθεί ένα ολιγόλεπτο βίντεο για τους κινδύνους που διατρέχουν τα παιδιά από τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό να ενημερώσει τους γονείς και τα παιδιά».
Ευγενική χορηγία σε χυμούς προσέφερε ο όμιλος «Ελληνικά Γαλακτοκομεία».

Από το γραφείο Τύπου