Δήμος Τρικκαίων

Επιτυχείς πτυχιακές εξετάσεις πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων

14 Ιουνίου 2023

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι απολυτήριες πτυχιακές εξετάσεις Ιουνίου 2023 στο πιάνο, του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων.

Η σπουδάστρια τάξης Πιάνου της κ. Ευαγγελίας Κακιοπούλου, Φωτεινή Κεφαλάκη του Βασιλείου, εντυπωσίασε το κοινό με τη δεξιοτεχνία και την εκφραστικότητά της, με αποτέλεσμα η επιτροπή να της απονείμει ΠΤΥΧΙΟ ΠΙΑΝΟΥ με το βαθμό ΑΡΙΣΤΑ ΠΑΜΨΗΦΕΙ (10).

Τις απολυτήριες πτυχιακές εξετάσεις πιάνου, διενήργησε εξεταστική επιτροπή που ορίστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 198177/25-5-2023 , απόφαση του και αποτελούνταν από τους καθηγητές:

Μπίζιου Δάφνη, Διευθύντρια Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων ως Πρόεδρος

Κακιοπούλου Ευαγγελία , καθηγήτρια Πιάνου , ως ειδική καθηγήτρια

Μάτη Λώρα, καθηγήτρια πιάνου, πρώην διευθύντρια Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων, ως μέλος

Αλεξίου Απόστολος, καθηγητής πιάνου, πρώην διευθυντής Δημοτικού Ωδείου Λάρισας ως μέλος και

Κτιστάκης Χρήστος, καθηγητής πιάνου, Διευθυντής Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας, ως μέλος.

Ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ορίστηκε η κ.  Τριμίντζιου Αναστασία , εκπαιδευτικός μουσικής Β/θμιας εκπαίδευσης. Η ακρόαση του πτυχιακού ρεσιτάλ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Δημήτριος Καβράκος» του Πνευματικού Κέντρου « Αθανάσιος Τριγώνης» του Δήμου Τρικκαίων.
Παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν την εκτέλεση του προγράμματος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας,Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας , η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων κ. Έφη Λεβέντη , η αναπλ. προϊσταμένη τμήματος Πολιτισμού, κ. Μαρίζα Τσιούτσια καθώς και μαθητές της τάξης πιάνου του Δημοτικού Ωδείου.

Από το γραφείο Τύπου