Δήμος Τρικκαίων

Επιτυχές το βιωματικό εργαστήριο «Γυναίκα και Απασχόληση»

17 Μαρτίου 2017
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο βιωματικό εργαστήριο «Γυναίκα και Απασχόληση», το οποίο πραγματοποιήθηκε δωρεάν στα Τρίκαλα στις 15 και 16 Μαρτίου, στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Τρικκαίων για την προώθηση της ισότιμης συμμετοχής των γυναικών στην αγορά εργασίας, ως ένα από τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να γίνουν για την επίτευξη της ουσιαστικής ισότητας μεταξύ των δύο φύλων.

Ευχαριστούμε θερμά, το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας για την συνεργασία και τη φιλοξενία που μας προσέφερε, καθώς και όλους τους εισηγητές που ανταποκρίθηκαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αφιλοκερδώς, στην πρόσκλησή μας να συμμετάσχουν σε αυτό το διήμερο. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε: τον κο Μπρουζιώτη Θεόφιλο, στέλεχος του Τμήματος Σχεδιασμού, Μελετών και Υπηρεσιών Ο.Τ.Α. της Αναπτυξιακής Καρδίτσας, τον κο Στέφανο Πάλλα, ευρωσύμβουλο του ΟΑΕΔ Τρικάλων, την κα Ελένη Χολέβα, δημοσιογράφο, τις τρεις εισηγήτριες-κα Καραγεώργου Κωνσταντινιά, σύμβουλο απασχόλησης, την κα  Ιωαννίδου Χάιδω, ψυχολόγο, την κα Μπενέκη Μάρθα, κοινωνική λειτουργό-και τη διευθύντρια του Κέντρου Γυναικών Καρδίτσας κα Αικατερίνη Βελεσιώτου, καθώς και  τη διευθύντρια του ΑΚΕΘ κα Ντόνα Ευαγγελία.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλες τις συμμετέχουσες για το αμείωτο ενδιαφέρον που έδειξαν κατά τη διάρκεια του διημέρου, κάτι που απέδειξε τόσο τη χρησιμότητα του συγκεκριμένου εργαστηρίου, όσο και την ανάγκη πραγματοποίησης ανάλογων δράσεων και στο μέλλον.

Από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Τρικκαίων